|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ρωταω αυτο γιατι εχω καινουργιο πυροσβεστηρα CO2 και ο μειωτης ταιριαζει ακριβως (εχει την ιδια φλαντσα, O-ring και πασα) στο ρακορ που μπαινει η χοανη του πυροσβεστηρα. Διαροη δεν υπαρχει περιπτωση να εχω απο εκει. Μπορει να εχω αλλο προβλημα; Φιλος που δουλευει σε πυροσβεστικα ειδη μου ειπε οτι οι πυροσβεστηρες πηραν γερη αυξηση απο εκει που τους φερνουν πριν λιγο καιρο. Πυροσβεστηρας 2kg καθαρα Co2 απο 40 ευρω περιπου λιανικη εχει παει στα 55-60. |
|
||||
|
||||
![]()
Η διαφορά είναι λογική και οφείλεται στην αύξηση των μετάλλων παγκοσμίως.
|
|
||||
|
||||
![]()
για αυτο ρε γιωργο,και ο τσερτσης πηγε τις τιμες του ψηλα.......και τον κραξαμε τον ανθρωπο.....
γενικο ειναι το κακο...!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Χακλός...ορείχαλκος...λαμαρίνα...τα πάντα στον ουρανό είναι....και δύσκολα θα σταματήσει η άνοδος !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η αυτό ή όταν σταματήσει η τρελή κούρσα του πετρελαίου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα πρεπει να ξεβιδωθει και να βγει το σωληνακι γιατι αλλιως θα βγαζει co2 σε υγρη μορφη... (εκτος αν βαλεις την φυαλη αναποδα ) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια ειναι η γνωμη σας για UV | Pritanis | Δίσκοι | 23 | 14-05-05 23:15 |
ειδη εκτροφης πειτε την γνωμη σας | fishme | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-12-04 21:25 |