|
|
|||
|
|||
![]()
Συνδυασμο βιολογικου-μηχανικου το καθε φιλτρο.Απεφυγε το προφιλτρο. Χρειαζεται συνεχως καθαρισμα γιατι μειωνεται η αποδοση-ροη του φιλτρου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πιο εύκολο να καθαρίζεις το προφίλτρο από το να ανοίγεις το φίλτρο και να το καθαρίζεις.
Το προφίλτρο το καθαρίζω κάθε δύο εβδομάδες .... το φίλτρο κάθε 4-5 μήνες ! |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα εγώ να ρωτήσω, σαν τη χαζή, τι είναι το προφίλτρο???
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα κυλινδρικό κομμάτι σφουγγάρι που βάζεις στην είσοδο του νερού (κάτω στην άκρη από το μπαστουνάκι που είναι μέσα στο ενυδρείο).
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...7&t=temartic_e |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ. Κατατοπίστηκα
![]() Παράθεση:
Οπότε θα αφήσω τα προφίλτρα και στα δύο, θα βάλω το 2217 με τα βιολογικά υλικά και το 2213 ως έχει, με μακαρόνι substrat pro και σφουγγάρια. Και έτσι για την ιστορία, τα προφίλτρα τα έβαλα λόγω σαλιγγαριών. Πριν δυο εβδομάδες είδα ότι η ροή στα φίλτρα είχε σταματήσει σχεδόν τελείως. Είχε γεμίσει το φίλτρο με σαλιγγαράκια. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ όμως. Για να τα αφαιρέσω τελείως, χρειάστηκε να ξεπλύνω ένα ένα τα μακαρόνια, γιατί είχαν χωθεί και μέσα στις τρύπες...... Τρόμαξε το μάτι μου. Οπότε μάλλον τα προφίλτρα θα ειναι πια ένα αναπόσταστο κομμάτι των φίλτρων μου ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκε μπρος το θηρίο σήμερα το απόγευμα.
Τρόμαξε το μάτι μου με τη ροή ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη βοήθεια... |
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικο Μαριλενα !!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλοριζικο!Μονο προσεξε με τη μεγαλη ροη να μην εχεις και μεγαλη αναταραξη της επιφανειας εαν χρησιμοποιεις CΟ2.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ ευχαριστώ
![]() ![]() Ανατάραξη της επιφανείας είχε και παραείχε το σκασμένο. Εβαλα όμως στην έξοδο ένα κομματάκι σωλήνα και έτσι πέφτει πιο κάτω το νερό, οπότε λυθηκε το πρόβλημα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις | Z_X | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 13-12-06 18:29 |
ερωτήσεις... | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-04-06 13:36 |
Ερωτήσεις | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-01-05 19:26 |
Ερωτήσεις | Filippos | Malawi | 5 | 02-01-05 01:58 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |