|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια φιλοι μου
![]() ![]() ![]() 1)Αφαιρεσα μια aquastar και προσθεσα 2 grolux των 18w. 2)Εβαλα ενα ακομα ramirezi(2 female 1 male εχω τωρα) 3)Μπηκε μαυρο χαρτονι για φοντο και 4)Αναμενοται μερικα φυτακια... απο κυριακη και οι φωτο... Υ.Γ. Οσοι εχουν κανα κλαδεματακι ας το φερουν στην αυριανη συναντηση στο City gate... ![]()
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 08-12-06 στις 19:53 |
|
||||
|
||||
![]()
εαν μπορεσω να ερθω,εχω να φερω κατι λιγα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπόστρωμα, πότε σκέφτεσαι να αλλάξεις
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για εξηγηστε μου ρε παιδια γιατι χρειαζεται μικροτερη διαβαθμιση το χαλικι. Να ειναι μονο χαλαζιακο ή μπορει να εχει και λαβα?
|
||||
|
||||
![]()
Το χαλίκι θα πρέπει να είναι:
1. Μονόχρωμο (γιατί το πολύχρωμο είναι λίγο "τσιρκοειδές"!) 2. Λεπτόκοκκο 0,5-0,8 (για να "πιάνουν" πιο εύκολα οι ρίζες των φυτών) 3 ΟΥΔΕΤΕΡΟ έτσι ώστε αν αποφασίσεις να βάλεις CO2 να μην έχεις σκαμπανεβάσματα του ΚΗ και άρα και του pH σημείωσε οτι για τι 2, αν σκοπεύεις να βάλεις κάποια είδη όπως Corydoras ουδέτερη άμμος, θα ήταν ακόμη καλύτερη! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το 1 και το 3 δεκτον , ακουω τους εμπειρους. Οσο για το 2 πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα ποσωπικης αισθητικης .Παρδαλα χρωματα δεν εχει αν δεις τις τελευταιες φωτο. Ολα ειναι γηινα χρωματα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |