|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εσύ klaz έχεις δηλώσει ότι δεν έχεις υπομονή !!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι.δεν εχω καθολου..!!! και ισως το παρβουλα ειναι το φυτο που μου παει(και σαν χαρακτηρα...!!) περισσοτερο για χαλι.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Φυτό που θέλει θερμοκρασία απο 18 έως 25!! μάλλον δεν είναι το κατάληλο για ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ-28 βαθμούς. Κάποια άλλη ιδέα μια και το ψάχνω και εγώ μήπως έχεις?Περιμένω ενημέρωση με πμ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο,οπως εχει πει και παλαιοτερα ο προεδρας,δεν ισχυει παντα....αν υπαρχει σωστος φωτισμος, co2,και λιπανση μπορει το εκαστοτε φυτο να παει....... για να σου δωσω να καταλαβεις τα παντα αλλαζουν απο τανκ σε τανκ..πχ σε μενα ποτε δεν πηγε καλα ενα απο τα ευκολοτερα φυτα ,το πολυσπερμα...!!!!!!!
και ομως....δεν μπορεσα ποτε να το εξηγησω,οταν ολα τα φυτα απο πολυ γρηγορης μεχρι πολυ αργης αναπτυξης πανε ρολοι,και μονο αυτο ΔΕΝ.......... ολα λοιπον ειναι σχετικα...... |
|
||||
|
||||
![]()
οι κλοουν δεν τρωνε ολα τα σαλιγκαρια και απο οσο ξερω τα δικα σου που εχουν σκληρο κελυφος δεν τα τρωνε.......
|
|||
|
|||
![]()
αφου δεν τρωνε κελυφος αλλα το απο μέσα σωστα?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Casper αν θελεις μπορω να σου δωσω και λιγα απο τα δικα μου που ειναι ολων των ειδων (φαρμα κανονικη ) για να εχεις και ποικιλια.
![]() ![]() Ειρηνη ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε γιατί όσο είχα τους κλόουν (Botia macracanthus) στο 80άρι δεν υπήρχε ίχνος από σαλιγκάρια και κάτι apple snails δεν έζησαν πάνω από 24 ωρο... και μόλις τους έβγαλα γέμισε ο τόπος ...
Στο 240αρι που είναι τώρα τα ταΐζω από το μικρο σαλιγκάρια ... αν δεν τα τρώγανε δεν θα είχα έστω και ένα εκεί ... δεν έχω όμως ... http://www.aquahobby.com/gallery/e_clown.php Με μπέρδεψες τώρα ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ.Εκείνη την μπουγάτσα πότε θα την φάμε? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν τα σαλιγκαρια ειναι πολυ μικρα, τα καταφερνουν οι κλοουν.
Ομως αν καθε βδομαδα με την αλλαγη νερου αφαιρουμε μερικα σαλιγκαρια, τοτε δεν χρειαζεται να βαλουμε κυνηγο για να τα εξολοθρευσει... |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα οι δυο clown που εχω μου κουρευουν οτι φυτο βαζω.Ακομα προσπαθω να τους βγαλω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|