|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ζησετε ολοι μαζι σαν χαρουμενη οικογενεια
![]() Τα συγκεκριμενα σαλιγκαρια ειναι ωφελιμα, τρωνε υπολειμματα τροφης, κρυβονται μεσα στο υποστρωμα την μερα και το αεριζουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα, το γεγονος οτι ειναι τοσα πολλα, σημαινει οτι βρισκουν αρκετη τροφη, και ισως αυτο να ωφειλεται στο οτι εσυ μπορει να ταιζεις πιο πολυ απο οτι χρειαζεται τα ψαρια σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και το ανέφερε η Casper ... και μένα το 80αρι που έχω τα μωρά γέμισε σαλιγκάρια ... όλων των ειδών ... σκούρα, ανοιχτά, στρόγγυλα & μυτερά ...και γεννοβολάνε όλη ώρα ...
Τα μυτερά ξέρω πως είναι ωφέλημα ... τα στρογγυλά όμως ... ? |
|
|||
|
|||
![]()
Kι εγω εχω την ιδια απορια για τα σαλιγκαρια.μεγαλωνουν και αναπαραγονται με τρελους ρυθμους και σε λιγο καιρο θα βλεπω μια μαυριλα και μιση μεσα στο ενυδρειο μου!μηπως να αρχισω να βγαζω μερικα?κανουν καλο η κακο στα φυτα και γενικα στο συνολο?
|
||||
|
||||
![]()
Ολα, αν τα εχουμε σε ελεγχο, δεν κανουν κακο.
Αν δουμε οτι ειναι πολλα, σε αλλαγες νερου μπορουμε με παγιδες να αφαιρουμε μερικα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτόν τον έλγχο νομίζω εγώ ότι αρχίζω να μην έχω
![]() ![]() ![]() Σκέφτηκα να βάλω δύο κλόουν, που μου αρέσουν κι όλας. Οχι όμως για να φάνε τα κοχύλια και με να τα δώσω μετά, και γιατί μου αρέσουν, αλλά και κυρίως γιατί δε θέλω να μπω στη διαδικασία να τα κυνηγάω για να τα βγάλω. Ταιριάζουν στο ενυδρείο μου? (φυτεμένο με σκαλάρια και μελανοταινίες). Δε θα με χάλαγαν δυο τέτοιοι συγκάτοικοι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα μπαινουν,αν εχεις και τις καταλληλες κρυψωνες....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|