|
|
||||
|
||||
![]()
thanks george!εχεις καποιο λινκ να μου δωσεις?(μα τι ρωταω
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού το έχεις μόνο για αναπαραγωγή γιατί δεν κάνεις ένα φίλτρο τύπου Αμβούργου? Θα είναι και πιο καλό για τα μωράκια σου όταν γεννηθούν!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η φίλτρο σπόγγου
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν το ειχα σκεφτει να σου πω την αληθεια...
αλλα με ενοχλει λιγο το παρουσιαστικο του!! ![]() σκεφτομαι διαφορα,το aquaball ειναι κ αυτο μια καλη προταση...αλλα σε περιπτωση γεννας δεν μας κανει... ΥΓ=κατσε να γεννηθουν πρωτα...
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα λιτρα σου πιστευω ενα εσωτερικο της EHEIM θα ειναι ιδανικο.
α)ΕΗΕΙΜ 2006 180 λιτρα/ωρα περιπου 20 ΕΥΡΩ. β)ΕΗΕΙΜ 2008 300 λιτρα/ωρα περιπου 35 ευρω. Και τα δυο εχουν εγγυηση 2 'η τρια χρονια και βρισκεις εαν χρειασθεις ανταλλακτικα. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλτρο σπόγγου θα σε συμβούλευα και εγώ μιας και το έχω ήδη στο 40λιτρο μου που φιλοξενεί cory και τα μωρά macmasteri.
Ανταποκρίνεται πολύ καλά στην ιχθυοφόρτιση μου που την θεωρώ οριακή και πέρα από κάποια επιπλέοντα φυτά δεν το έχω φυτεμένο. Όταν έχεις ή περιμένεις μωρά είναι μονόδρομος ένα τέτοιο φίλτρο. Το αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να ανεχτείς τον όποιο θόρυβο της αεραντλίας. Πάντα καλά, Caverman |
|
|||
|
|||
![]()
rita
έχεις καθαρίσει ποτέ τις αντλίες των φίλτρων; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
6 λιτρα για μονομαχο | dracula7 | Bettas | 12 | 16-12-05 18:08 |
150 λιτρα για δισκους? | dracula7 | Δίσκοι | 12 | 22-11-05 00:57 |
Σχεδιο Για Βιολογικο Φιλτρο Σε 140 Λιτρα? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-10-05 01:02 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |