|
|
||||
|
||||
![]()
εχει δικιο ο ιωσας,το ξεχασα τελειως αυτο με το φιλτρο...δεν τους αρεσει καθολου η δυνατη ροη,οποτε προσπαθησε να ειναι οσο πιο μικρη γινεται.
επισης,επειδη οι μονομαχοι ειναι σαρκοφαγα ψαρια,καλο θα ηταν οταν με το καλο παρεις τον μικρουλη σου να του δινεις η κατεψυγμενο η αποξηραμενο(ειναι πιο πρακτικο)κοκκινο σκουληκι.μια απο τις καλυτερες ξηρες τροφες για μονομαχους ειναι η betta attison pro ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες και από μένα!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Το φιλτρο εχει ρυθμιστη ροης οποτε οταν βαλω το μονομαχο μεσα θα το βαλω στο min Για να δημιουργησω τα βακτηριδια που χρειαζεται ριχνω ενα υγρο που μου δωσανε απο το pet shop το οποιο λεει οτι ειναι "biostarter" και μου το δωσανε για αυτο το λογο Θελω να πιστευω οτι δεν εχω χασει το χρονο μου βαζοντας το και περιμενω αδικα να στρωθει το φιλτρο!!!! ![]() Θα αγορασω συντομα τεστ για να μετρησω και θα σας πω Για το ζευγαρι εχω μαθει οτι δεν μπαινουν δυο στον ιδιο χωρο οποτε εναν θα αγορασω (για αρχη) Τροφη εχω αγορασει τη betta attison αποξηραμενα σκουλικακια και μια αλλη σε νιφαδες που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη τη μαρκα Οσον αφορα στα φυτα, καθως ειμαι νεος και απειρος "φοβαμαι" να βαλω αληθινα γιατι πιστευω οτι θα θελουν και αυτα φροντιδα και δεν εχω την εμπειρια και τη γνωση για να αντιμετωπισω τυχον προβληματα..... Παντως εχω βαλει ****** υφασματινα φυτα πλατυφυλλα ακριβως για να μην υπαρξουν προβληματα (πιστευω) Το ξερω οτι θα ειναι πιο ομορφο με τα αληθινα αλλα...... Ερωτηση: στο στρωσιμο που εχω κανει μεχρι τωρα (αν εχει γινει)δεν εχω κανει αλλαγη νερου, χρειαζεται???????? ![]() Οποιαδηποτε αλλη βοηθεια και συμβουλη ειναι δεκτη γιατι εχω αρκετο αγχος για το αν θα γινει καλο το ενυδριο και με σωστες συνθηκες!!! Σας Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες
![]() για το biostarter δεν ξερω κατι εγω ισως σε βοηθισουν οι αλλοι. υπάρχουν και πολλα εύκολα φυτα που δεν χρειαζονται ιδιετερη φροντίδα! όπως ανουπίες και κερατόφυλο και αλλα πολλα οποτε καλυτερα να βάλεις απο αυτά για αρχή και βγάλε τα υφασμάτινα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-07-04 18:09 |
Νεο ενυδρειο | dpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-10-03 09:44 |
Νεο ενυδρειο... | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 42 | 11-03-03 00:48 |
Νεο ενυδρειο | jimismc | Malawi | 2 | 02-02-03 20:45 |