|
|
||||
|
||||
![]()
να κανω μια χαζη ερωτηση.....?
ποσα χρηματα θελει ενα τετοιο ενυδρειο...? και ποσα η συντηρηση του...? με το μαλακο τα ποσα εε..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για το τελευταιο να υπολογιζεις πχ ποσο, παραπλησιο μ'αυτο ενος ενοικιου μεγαλου διαμερισματος....(μιλαω παντα για μεγαλο αλμυρο,ετσι..?.για να μην παρεξηγηθω κιολας.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγκρίνοντας ίδια μεγέθη μεταξύ γλυκού και αλμυρού,
ίσως να είναι φθηνότερο, γιατί δεν χρειάζεσαι εξωτερική βιολογία. Παίζεις με βράχο, υπόστρωμα και ένα καλό σκίμμερ. Στο φωτισμό, αν θες SPS, η ΔΕΗ σε τινάζει στον αέρα ! Στην περίπτωσή μου 3 x 250W και κάτι Τ5... είναι το 80% του κόστους. Αν δεν βάλεις SPS την βγάζεις πολύ φθηνότερα... Στο πληθυσμό, αν έχεις καλούς φίλους, κλαδεύεις φραγκάκια, και θεωρητικά μπορεί και να μην πληρώσεις ούτε ένα κοράλλι. (θεωρητικά ! ) Θες ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ μία Reverse Osmosis με DI, που έχει ένα κόστος συντήρησης (αλλαγή φίλτρων). Στο τέλος της διαδρομής, βάλε και τα έξοδα για ψυχιάτρο και δικηγόρους διαζυγίων και βγάλε σύνολο... ![]() Μην μου ορμήσετε, αυτή είναι η άποψή μου, υπάρχουν πολλές πλευρές και απόψεις... |
|
|||
|
|||
![]()
Τα λόγια είναι περιττά!
Απλά τέλειο…. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλά είναι το ποιο όμορφο ενυδρείο που έχω δει ποτέ μου. Για ακόμα μια φορά μπράβο Θάνο και μην σταματάς …. Τώρα περί κόστους… τα συγκεκριμένα ενυδρεία είναι όντως «ακριβά». Υπάρχουν όμως και άλλα που μπορούν να γίνουν πιο οικονομικά (και λιγότερο εντυπωσιακά –αν και είναι και υποκειμενικό θέμα-)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |