|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω καταφέρει να το κατεβάσω και να το δω, αλλά έχω τις πληροφορίες μου και έχω να πω: όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! δεν πειράαααααααζειειειειειει!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΑχαχαχΑΧαΧαχΑχα Floriniotis Rulezzzzzzzzzz Υ.Γ άαααατσα γαύρε ο crazyio και με ΠΣΦΕ background ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο....μια χαρα βγηκες....και εισαι και ομορφοπαιδο......
κριμα που δεν εχω καμμια κορη........ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Jesus κάντε seed βρεεεεεε !
Περιμένουμε 2 άτομα. EDIT: Γίναμε 3 , ένας με μtorrent 1.5 , ένας με Bitcomet και εγώ με μtorrent 1.6 και περιμέεεεεεενουμε και περιμέεεεεεεεεενουμε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halvas69 : 04-12-06 στις 19:46 |
|
||||
|
||||
![]()
@klaz : ΔΕΝ εχεις κόρη ??? και τι περιμένεις ?? ποτέ δεν είναι αργα .... βάλε μπροστά ...... θα περιμένω
![]() ![]() @halvas69 : εμένα με BitComet δεν έλεγε να ξεκινήσει .... με το που το έβαλα στο Azureus ξεκίνησε με την καμία .... chech it ... Προσωπικά ανοιχτό το έχω το Azureus για να τραβάνε ... Τώρα που γίνεται το ποστ απο μένα τραβάνε.. Ας το αφήσουν και οι άλλοι ανοιχτό να γίνεται πιο εύκολα η δουλειά ...
|
||||
|
||||
![]()
Εδω δεν ειναι forum υποστηριξης torrent..
Θετε με azureus? εχει καλως.. ΔΕΝ θετε? You are on your own ... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή Σώτο κάνει δουλειά μόνο με το "αρουραίους" ?
Αυτό μάλιστα είναι πρωτόγνωρο χα,χα,χα. ΟΚ πάω να το κατεβάσω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
Ειδη Bettas Χωρις Φωτο... | vasilis-arta | Bettas | 6 | 23-08-05 01:09 |
Φωτο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 11 | 07-06-05 11:36 |
Φωτο από το ενυδρείο μου | filippas | Malawi | 4 | 14-10-04 08:26 |
Φωτο απο καταδυση στην Αιγυπτο | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 05:02 |