|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κλαδιά κισσού?????? Θέλουν προεργασία για να μπούν σε ενυδρείο???
Κάτι ξέρετε που δεν ξέρω και δεν μου αρέσει αυτό..... ![]() ![]() ![]() ![]() καίγομαι να μάθωωω...... ![]() ![]() ![]()
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
Kαταπληκτικο ....
Μπραβο παιδια.. Πανεμορφο ειναι .
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΟ
![]() ![]() Θέλω ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μόλις το είδα live και στο youtube
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγρια ομορφια,πανεμορφο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά! Πανέμορφο το ενυδρείο σας.
|
||||
|
||||
![]()
υπέροχο είναι!!!! ΕΥΓΕ!!!!
εγω έχω ερωτευτεί την σύνθεση με τους κισσούς, φαντάζομαι τα ψαρια να μπαινοβγαίνουν στο συμπλεγμα και να γουστάρουν...... πόρωση...... Πότε καταλαβαίνουμε ότι έχει ξεραθεί πλήρως ο κισσος (αν είμαι οφ τοπικ να ανοίξω στο DIY ένα για να αναλυσουμε πλήρως την διαδικασία αν ενδιαφέρει βεβαια κι αλλους )
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο παιδια,μπραβο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικό θα έλεγα!!! και επίσης καλό είναι να γίνει μια ανάλυση για τους κισούς!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!
Σε ότι αφορά τον κισσό, μπορείτε να κόψετε και να μαζέψετε κλαριά απο όπου βρείτε, αν έχουν το σχήμα που σας αρέσει. Μετά θα τα αφήσετε να ξεραθούν τελείως (διαδικασία που παίρνει μήνες βέβαια) και μετά τους βυθίζετε σε νερό για να βαρύνουν και να βυθιστούν(γιατί δεν είναι σαν τα μοπάνι). Αφού τελειώσει αυτή η διαδικασία, τους ξύνετε καλά να φύγει ο φλοιός και είναι έτοιμοι!
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
![]()
και δεν σαπίζουν?!?!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, είναι δοκιμασμένο και απο άλλους που είχαν τους κισσούς χρόνια.
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60άρι κοινωνικό. | Nrgman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-06-06 17:49 |
Φυτά για Βιότοπο Αμαζονίου | Apostolis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 14-09-05 13:21 |
Ο καρχαρίας του....Αμαζονίου! | stergios | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 05-09-04 19:09 |