|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η αυξηση του ογκου του κλαζ κοντευει να καλυψει την αυξηση των μελων.
στην πεινα σε κοβω κλαζακο... ![]() ![]() ![]() μπραβο παιδια, νομιζω ηταν η καλυτερη? παντα τετοια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είπαμε ο Κλαζ ετοιμάζετε για μεταγραφή στην Κρήτη γι'αυτό αυξάνει όγκο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να πώ και εγώ σαν νέος ότι ήταν πολύ καλά και επίσης η φωτογραφίες ξεγελάνε γιατί ο klaz είναι ΑΔΥΝΑΤΟΣ.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια μηπως πρεπει να κανουμε τη συναντηση 2 φορες το μηνα ?
Αφου περνανε τοσο καλα ![]() ![]() ![]() ![]() Στεναχωρεθηκα επισης γιατι το διαλυσαμε πολυ γρηγορα , επρεπε να καθησουμε ενα δυωρο ακομα ![]() Αντε αλλη φορα να κλεινουμε και τραπεζια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ητανε που ειχαμε πεινασει ρε billy, επρεπε να παμε να ντερλικωσουμε!
την αλλη φορα να ερθετε και εσεις.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ηταν απο τις καλυτερες συναντησεις που εχω παρευρεθει...!!
πολλα καινουργια μελη, αλλα και παλια.. περασα τελεια..και γελασα απιστευτα... α ρε σακη...!!!! δε μπορω να σε ξεχασω... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
www.tsalikis.tk
για να μην ξεχναμε και τον.... ετερο καππαδοκη ε? |
|
||||
|
||||
![]()
με πηρε λιγο παραπανω ...... ο υπνος (και ποσο μ’ αρεσε!!!!!) αλλα τελικα πηγα....και εκει ειδα τον εφιαλτη...... Μια μαυρη μαζα με πορτοκαλι γραμματα να περιφερεται με θορυβο........ Πρεπει να ειναι καποιος παλιος φαν του βινυλιου γιατι εγραφε οτι γενναει δισκους..... Μηπως ηταν μουσικος παραγωγος....... ΚΑτι σε φοιβο με λιγο απο ψινακη;;;;;.......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |
τι αλγη ειναι αυτη??? | Vasilis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 8 | 23-05-05 22:21 |