|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.. Μου φαίνεται οτι το μονομαχάκι μου αρρώστησε.. Εδώ και δυό μέρες έχει βγάλει κάτι πολύ μικρές ασπρουλές βούλες σε πολλά σημεία στην ουρά και στο κεφαλάκι του... Έχει γίνει πουά..Αύριο θα σας στείλω και φωτογραφίες να τον δείτε καλύτερα.. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να τον βοηθήσω;..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθούσα εδώ και μέρες να μπω στο site αλλά έβγαινε συνέχεια σφάλμα στη σύνδεση.. Έψαχνα και τα mail μου μήπως έχει αλλάξει κάτι αλλά τίποτα.. Μόλις χθές κατάφερα να μπω πάλι κ απ οτι είδα έχει αλλάξει η διεύθυνση,ε; Ελπίζω να μην υπάρξει άλλο πρόβλημα..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θεραπεία με αλατάκι (ενυδρειακό ή απο εκείνο το χοντρό, τυροκομικό ) μέχρι να το ξεπεράσει (10 μερες περιπου) με αναλογία 2γρ/λιτρο αλλα πρώτα βάλε μια φότο για να είμαστε σίγουροι και κάνει αναζήτηση με την λέξη ich στο φόρουμ και θα βρείς αρκετά πράγματα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο νέος μου μονομάχος!! | tsikis | Bettas | 27 | 19-10-06 17:51 |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |
Νέος κάτοικος... | Gandalf72 | Bettas | 6 | 26-08-05 16:04 |
Μονομάχος με Zebra Danio | Cristos | Bettas | 4 | 08-11-04 15:38 |
Άρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |