|
|
||||
|
||||
![]()
Μια μικρή, σύντομη αλλά κρίσιμη ερωτησούλα... Η έξοδος του φίλτρου είναι πάνω ή κάτω από το νερό? Η απάντηση σας μάλλον θα δώσει και απάντηση στο γιατί με ταλαιπώρησε τόσο πολύ το στρώσιμο του ενυδρείου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχει σημασια (για το στρωσιμο). Αν ειναι πανω απο το νερο και δημιουργει πολλες φυσσαλιδες θα διωχνει παραπανω CO2 απο οτι αν ειναι απο κατω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τέλος καλό όλα καλά.... Από σήμερα καμαρώνω το ενυδρείο μου με κερατόφυλλο, elodea 2 οτόκυκλους (συγχωρήστε μου που δεν ξέρω την ορθογραφία της λέξης οτόκλυκλος) και δύο corydoras. Αύριο θα προστεθεί και ένα Guppy ετοιμόγενο θηλυκό.
Πολλές ευχαριστίες σε όλους και ιδιαίτερα στη Σόνια που μου κουβάλησε το κερατόφυλλο από την Κέα. |
|
||||
|
||||
![]()
e τοτε δεν ειναι κερατοφυλλο...ειναι...Κεατοφυλλο!
Μεγεια σου!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κεατόφυλλο ??? δεν μπορείς να πείς το Ρ ???? ![]() ![]() ![]() πωπω κύο που είναι το νεό σήμεαααααα...... ![]() ![]() ![]() καλορίζικο λοιπόν φίλε μου το ενυδρέιο σου και καλός να το απολαμβάνεις !!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κάτι περίεργο? | dim | Bettas | 3 | 01-08-05 02:07 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |