|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικη η SONY DSC-W70
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και πηρες μηχανή, ψαχτο και λιγο το θέμα.
Η φωτογραφιση ψαριων δεν ειναι βεβαια και το ευκολοτερο θέμα, θέλει την τέχνη της. Αλλά πάλεψε το λίγο. Κουνημενες φωτό δεν ειναι ωραιες πως να το κανουμε τώρα. Προσεχε τις αντανακλάσεις στο φλας. Οταν φωτογραφιζεις να ειναι σκοτεινο το δωματιο ωστε να μην φαινονται αλλα πραγματα απο αντανακλασεις. Φωτογραφιζε με γωνια 45 μοιρων, ή βάλε ενα γυαλι με κλιση 45 μοιρων μπροστά στη μηχανή. Επισης, με τις λαμπες των ενυδρειων τα χρωματα ειναι εντελώς αλλού, αλλά και αυτό φτιάχνει αν τις επεξεργαστεις λίγο. Αυτά για αρχή... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lol halvas69 που το ηξερες ποια ειναι? :P
netblues thx for the info pro ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού σώσεις την φωτογραφία στον δίσκο....
Properties - Summary και να όλες οι πληροφορίες για την φωτογραφία ...
|
||||
|
||||
![]()
Mε τον ίδιο τρόπο που έμαθα ότι η φώτο στο άβαταρ σου τραβήχτηκε με το κινητό SHARP V903SH. χε,χε,χε
Δεξί κλίκ, ιδιότητες φωτογραφίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Ηθελα και πιο πριν να ρωτησω, αλλά φανταζομουν οτι ισως τα ψαρια που πηρες απο μια αγγελια εδω τα ηθελες για αλλο ενυδρειο. Ολα αυτα (και καποια άλλα μεγαλα ειδη που ζητας στα μαγαζια) μπαινουν σε ενα ενυδρειο?
Αν ναι εχεις ηδη ξεπερασει κατα πολυ τα ορια, και για το μεγεθος, την επιθετικοτητα και το πληθος των ειδων που εχεις το ενυδρειο δεν εχει καν τις καταλληλες κρυψωνες. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω 5 ενυδρεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
a little update on the festae
+ festae x convict ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αραχνη πανω απο τα φυτα μου | gleboukas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-11-06 19:09 |
Μalawi Tanganykan mixed | Alexpsycho | Malawi | 1 | 24-07-05 11:27 |
Σας παρουσιαζω και τα δικα μου ενυδρεια. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 28-02-05 18:03 |
το μικρο μου ενυδρεια | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 18-10-04 02:12 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |