|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα απο πανω
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα ειδα το προηγουμενο μηνυμα.Ναι το vision ειναι αυτο που ειναι στρογγυλο μπροστα.Δηλαδη δεν γινεται τιποτα τωρα ,ουτε η εγγυηση δεν ισχυει? αυτο το εχω παρει απο την aquaristic net μπορω να κανω κατι τωρα??
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τα διαδικαστικα δεν τα ξερω παντως μια εσχατη λυση ειναι να δοκιμασεις ακουαφορτε .(αφου καποιος που το εχει κανει στο παρελθον με επιβεβαιωση μεχρι να βρω που το εχω διαβασει
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου θυμιζει αυτο που παθαινουν μερικα ποτηρια στα πλυντηρια πιατων και μενουν θαμπα για παντα.
Καποιος ειχε πει οτι κατι παιζεται με το μολυβδο που εχει το γιαλι μεσα. Λυση δεν εχω βρει παντως. Αν το ενυδρειο ειναι εντος εγγυησης θα πρεπει να μιλησεις με τον κατασκευαστη απευθειας. Και αναλογως θα δεις τι θα κανεις. Αν υπαρχει καποια μεθοδος ξεθαμπωματος θα σου την πει. |
|
||||
|
||||
![]()
αν ριξω ακουαφορτε δεν εχει προβλημα η σιλικονη?
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μια πετσετα στο κατω μερος που θα τρεξει αλλα περιμενε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα νομιζω και καποιος αλλος ειχε πει οτι κανει για την αλγη στα τζαμια νομιζω μπορεις να το δοκιμασεις . στην τελικη βρεξε ενα πανακι και τριψε το τζαμι σε μια γωνιτσα του προβληματος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μεταφορικα σε ολες τις περιπτωσεις βαρυνουν τον πελατη.
Αλλα πρωτου φερουμε την καταστροφη.. Μιλησες με τον κατασκευαστη? |
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες κατασκευαστη εννοεις να παρω στη juwel ή στην aquaristic net?
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Την juwel καλυτερα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos | mikele | Δίσκοι | 5 | 11-11-06 18:39 |
sos | iliasf | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-10-06 18:47 |
SOS!!προβλημα με πρασινη αλγη!!εξαπλωθηκε παντου!! | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 30-08-05 15:46 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |