|
|
||||
|
||||
![]()
πωπω...φανταστικο...!!!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ σας ζηλευω εσας τους αλμυρους.....
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο θα αλλάξει άρδην!
Ήδη σκεπτόμαστε τρόπους για να κρύψουμε όλα τα μηχανήματα που βρίσκονται μέσα και φαίνονται άσχημα. Θα κατασκευαστεί ένα sump πλαϊνό το οποίο θα τροφοδοτείται από μια αντλία και η επιστροφή του νερού στο ενυδρείο θα γίνεται με την βαρύτητα. Εκεί θα μπουν θερμοστάτες, skimmer κλπ. και παράλληλα θα αυξηθούν και τα λίτρα του ενυδρείου κατά 100 περίπου. Παράλληλα θα βάλουμε και chaeto μήπως και πέσουνε και λίγο τα νιτρικά.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και από εμένα Ισίδωρε, περιμένω και εγώ να μας γράψεις για τον εξοπλισμό σου και ειδικά για τον φωτισμό που έχεις στο juwel. Εξήγησέ μου και για τον "κατα συροή" παφλασμό που βλέπω στην επιφάνεια όχι πως τρέχει κάτι, άπό περιέργεια.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου ισιδωρε με προοπτικες
μου αρεσει πολυ το aquascape. αν μπορεις δωσε εξοπλισμο και παραμετρους νερου!! επισης βλεπω αρκετη αλγη.με υπομονη και με δεουσα προσοχη σε καποια πραγματα,π.χ καλη ποιοτητα νερου απο R.O,καλη κυκλοφορια, χημικο φιλτρο,σωστο skimming και τακτικο καθαρισμα του κυπελου περισσυλογης του skimmer,θα την καταπολεμησεις. κeep reefing υγ.βλεπω εμπλεξες με τον γιαννη ε?χε χε...καλα να παθεις τωρα θα δεις αναβαθμισεις........ |
|
||||
|
||||
![]()
Skimmer Aqua Medic multi sl 1000
R/O Aqua medic standard 150 Eheim 2217 & 2236 χημικα κυκλοφορητες Resun sp 3800X 2 κυκλοφορητες Maxi Jet 1200X3 & 900X1 Φωτισμος 2Χ38 watt T8 2X56 watt T5 marine white 1X39 watt T5 marine white 1X39 watt T5 actinic blue 1X56 watt T5 actinic blue Αυτα προς το παρον γιατι με τον κυριο που εμπλεξα οπως λεει και ο Μαρινος κανεις δεν ξερει ![]() ![]() Ο παφλασμος Νικο ειναι απο το σκιμερ και απο το 2236.
4-8-2006 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 30-11-06 στις 10:03 |
|
|||
|
|||
![]()
Γκρρρρρρ..........
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και μερικές πρόσφατες φωτογραφίες από το ενυδρείο του Ισίδωρου….
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως να στησω ενα οσο πιο απλο ενυδρειο γινεται? | treno | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 15-09-06 16:06 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΠΕΡΙΟΥ ΣΤΑ 200ΛΙΤΡΑ | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 29-09-03 01:16 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |