|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θελω να σημειωσω οτι αυτην την εβδομαδα θα βαλω παραγγελια για RO συστημα και αυτος ειναι και ο λογος που εξ'αρχης ζητησα στατιστικα για το συγκεκριμμενο μοντελο .Στην δικη μου περιπτωση , επειδη μπαινω στον κοσμο του reef , θα βαλω στην εξοδο της και μοναδα DI . Ευχαριστω οσους υπεβαλαν/υποβαλουν μετρησεις της συγκεκριμμενης RO. |
|
||||
|
||||
![]()
Πω ρε Κωστα επιστημονα μας ζαλισες...... Τι ειναι αυτα που λες;;;;;Εγω παντως δεν εχω καταφερει να βγαλω απο τη συγκεκριμενη ΑΟ σκληροτητα ΚΗ μικροτερη απο 3...... Οσο για το απονερο οσο σφιγγω τη βαλβιδα τοσο το μειωνω ..... Ειναι λιγο περιεργη η ρημαδα.......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν έχω παρατηρήσει να αλάζει δραματικά η ποιότητα του καθαρού σε σχέση με την βαλβίδα. Δύο διαφορετικά καλιμπραρισμένα TDS που ήρθαν στο σπίτι μέτρησαν μηδέν στην έξοδο και λιγότερο από 200 στην είσοδο. Με GH τεστ μετράω 10 στην είσοδο και 1 στην έξοδο. Και εδώ είναι το ερώτημα: Πόσο να ανοίξω την βαλβίδα... σε σχέση με την προστασία της μεμβράνης; |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο παρατηρω και εγω και δεν μπορω να καταλαβω...... Σφιγγω σχεδον τερμα την βαλβιδα, νερο εξοδου ΚΗ 5 απονερο καθολου....... Τη γυρναω μερικες στροφες πεφτει το ΚΗ στο 3 και αρχιζω να εχω απονερο...... Τι ακριβως συμβαινει;;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά δουλεύουν. Οσο σφίγγεις τη βαλβίδα, τόσο λιγότερα απόνερα έχεις.
Σα να κλείνεις τη βάνα, ένα πράμα. ![]() Οσο ανοίγεις τη βαλβίδα, τόσο περισσότερα απόνερα -και τόσο μικρότερη σκληρότητα στην έξοδο. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και για τις μετρήσεις που έχουν να κάνουν με την Α.Ο της μαζικής παραγγελίας, μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση εδώ για να είναι όλες οι πληροφορίες συγκεντρωμένες σε ένα thread.
Ευχαριστώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετρήσεις ΚΗ, GH | soulmate | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-11-05 12:59 |
Μετρήσεις | npap | Malawi | 11 | 20-12-04 00:33 |
Μετρήσεις | toumpasn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 31-10-04 17:11 |
Μετρήσεις νερού | gougouk | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 10-06-03 08:05 |
πρώτες μετρήσεις | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-01-03 01:00 |