|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
GP250381 ειμαι στο ηρακλειο.
Klaz τα φωσφορικα της βρυσης τα μετρησα τωρα και ειναι <0,01ppm, οποτε κατι τα ανεβαζει, να φανταστω τα φυλλα που λιωνουν?? Οσο για την αλλαγη της συνθεσης των ψαριων δεν ειναι προβλημα, τα ψαρακια μου αρεσουν σχεδον ολα, αλλα μου αρεσουν και τα φυτεμενα ενυδρεια. Κιχλιδες σε φυτεμενα πανε?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ηρακλειο.παιζουν αυτες οι μετρησεις στο ηρακλειο δυστυχως.και τα αλλα παιδια απο το ηρακλειο εχουν προβλημα εκει.οπως ειπε και ο κλαζ μια οσμωση ειναι οτι πρεπει.αυτο που με παραξενευει ειναι το PO4.μπορει να ειναι απο τα φυλλα η απο την πολλη τροφη η μηπως χρησημοποιεις κανενα buffer που εχει μεσα φωσφορικα???στο λεω γιατι την εχω πατησει.μια αλλη λυση ειναι η τυφρη αλλα δεν ξερω ποσο θα στα κατεβασει και ειναι ψιλοταλαιπωρια να την αλλαζεις καθε τοσο.αρα ξανασυμφωνω με τον κλαζ μια οσμωση και καθαρησες.
κιχλιδες και φυτα οχι.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για αντιστροφη οσμοση υπαρχει καποιο καταστημα εδω στη Κρητη? Σε τι τιμες παιζει?? |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις βαλει τιποτα για να κατεβασεις το ph??δες και στα λιπασματα σου αν περιεχουν φωσφορο.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω βαλει τιποτα, οσο για τα λιπασματα οχι δεν εχουν φωσφορο...
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον να μειωσεις το ταισμα.τα σαπια φυλλα να τα αφαιρεις απο το ενυδρειο και πιο συχνες αλλαγες για να κατεβει ο φωσφορος.για ωσμοση παρε μια ιδεα εδωhttp://www.aquaristic.net/shop/shop....14eb8.69253487
|
|||
|
|||
![]()
Τα ανεβασμενα φωσφορικα τι προβληματα προκαλουν??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tι να κάνω με το στρώσιμο; | Αλεξης | Δίσκοι | 17 | 12-04-06 09:05 |
Μπουκομενες Obliquentens Τι να κάνω ???? | Dionysis | Malawi | 2 | 26-02-06 00:39 |
Τι να κάνω με τις λάμπες ;;; | qstavrosq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 25-09-05 18:02 |
Μεγαλη θολωση του νερου... | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 21-11-04 04:36 |