|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν επανελθει το παλιο domain, θα φροντισουμε και για μερικά redirects.
Το παρον domain ηταν μια λυση αναγκης. (για να αντιμετωπισουμε τα συμπτωματα στερησης..).. ![]() ![]() Ως προς τυχον χαμενα μυνηματα...Ο παλιος server επεσε τη δευτερα 20/11 γυρω στις 7 το απογευμα. Τελευταιο backup ηταν την δευτερα 20/11 στις 8 το πρωι. Οποτε οτι σταλθηκε ειτε ως πμ ειτε ως ποστ σε εκεινο το διαστημα, ειναι lost in cyberspace... Με την ευκαιρια καναμε και upgrade σε vbulletin 3.6.4.. Νεο feature τα multiple quotes, το bcc στα pm και το συστημα με τις κοκκινες καρτες (που ακομα δεν εχει ψαχτει οσο πρεπει..) και διαφορα αλλα ψιλά. Λογω του επειγοντος της καταστασης ολο και κατι μπορει να εχει ξεφυγει. Αν δειτε τιποτε.. let me know. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 23-11-06 στις 12:37 |
|
||||
|
||||
![]()
ευτυχως γιατι απο χθες με εχουν πιασει ριγη και εχω ναυτιες συνοδευομενες απο ιλιγγους!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Λίγο το χρωματάκι με χαλάει και μόλις πάω να το αλάξω μου τα βγάζει όλα κινέζικα μπορεί να φταίει και το συγκεκριμένο pc το οποίο παραπαίει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αιντε...καλοριζικο!!!!! και μακρια απο εμας αλλες κακοτυχιες...
οχι τιποτα,αλλα ευτυχως που γλιτωσα παλι απο τις φωνες της υπευθυνης εδω στον οκανα οπου θα επρεπε παλι να σηκωθω και να λεω...ειμαι ο κωστας και σημερα δεν εκανα χρηση gab...και μπλα-μπλα-μπλα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό!
Μετά το τέστ στέρησης που δεν καταφέραμε να το περάσουμε χωρίς παρενέργειες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ.Μόνο από την σελίδα του συλλόγου μπορώ να μπώ . |
|
||||
|
||||
![]()
γιατί τα κεφαλαία τα μετατρέπει από μόνο του σε πεζά ;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
καλοστέριωτο παίδες! επιτέλους...... έτοιμοι είμασταν εδώ στο νησί να πάρουμε τα καλάσνικωφ για να μακελέψουμε αυτόν που πείραξε τον σερβεράκι!
|
|
||||
|
||||
![]()
παντως μου δινει τωρα την αισθηση οτι παει πιο γρηγορα.......
Αρα,πρεπει να διαβαζουμε πιο γρηγορα,να απανταμε πιο γρηγορα, να ποσταρουμε πιο γρηγορα,να μελεταμε πιο γρηγορα, να γινομαστε καλυτεροι χομπιστες πιο γρηγορα..και ουφφφφφ και τελος να ειμαστε αυτοι που ειμαστε..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλορίζικο και από μένα το καινούριο domain. |
|
||||
|
||||
![]()
Aντε παίδες, καλορίζικο και απο εμένα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε καλορίζικο!!και έχω να σας γνωρίσω κάποιον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε επιτελους................ειχαμε μπαφιασει! πολυ ωραια ολα, το μονο προβλημα που εντοπιζω ειναι οτι πατωντας το κουμπι "φτιαξε καφε τωρα" δεν εχει επιλογη νες γλυκο με γαλα.......θα διορθωθει γρηγορα πιστευω ε?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και γω που νομιζα οτι μας εριξαν παρασιτο στο φουλ
![]() αντε ολα καλα και παλι ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο το νέο site.
Και εγώ προσπαθούσα να μπώ συνεχώς αλλά δεν... Μετά ευτυχώς ήρθε το email και ησύχασα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ηρθα και γω...αν και καταιδρωμενη...το εμαθα..
να ναι καλα ο george... ![]() ![]() ![]() ![]() αντε καλοριζικο, και να το χαιρομαστε!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα πρωινό στον σιδερά | Hypostomus | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 02-11-06 15:13 |
Ο Π.Σ.Φ.Ε. στον asxetos.gr! | Giorgos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 27-04-06 22:57 |
Θέλω να εγγραφώ στον Π.Σ.Φ.Ε | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 13-02-06 09:52 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΑΡΙΟΙ | hejo | Malawi | 7 | 02-04-04 20:33 |
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ , Ε!!!(ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) | NTABOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-04-03 19:53 |