|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
συνδρομοι το απντεητ εγινε.
σε λιγο ο αγαπητος σωτηρης το ανεβαζει. (με adsl σε 7-8 λεπτα τοχετε, με απλη μη το προσπαθησετε) http://www.greekaquarist.com/psfe.avi το εκανα σε medium ποιοτητα για να μην ειναι τερας. περιπου 15 mb ειναι. υπαρχει και σε high quality βεβαια, ποιοτητα δλδ dvd. δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν εφικτο - Δ.Σ εννοω - μαζι με καποιο απο τα επομενα τευχη, να βγαζαμε μερικα δισκακια για αποστολη μαζι με το περιοδικο. μην το παρετε δεδομενο...υπο διερευνηση...και αν γινεται φυσικα. θελει μερικους εθελοντες...που ειναι γνωστο οτι δυσκολευομαστε να βρουμε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι αλλο,κι αλλο..............................
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα καλα τα μαγαζια εχουν απο ολα μανο.
![]() και φωτο, και μανεκεν και ρουφιανους παπαρατσι...και σκηνοθετες ![]() το ζητουμενο ειναι να μαζευτει υλικο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωρέ να δεις εσύ τι θα μαζευτεί !!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
Ειδη Bettas Χωρις Φωτο... | vasilis-arta | Bettas | 6 | 23-08-05 01:09 |
Φωτο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 11 | 07-06-05 11:36 |
Φωτο από το ενυδρείο μου | filippas | Malawi | 4 | 14-10-04 08:26 |
Φωτο απο καταδυση στην Αιγυπτο | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 05:02 |