|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ρε ****** μου θελω να μου πεις ποιος σου προτεινε αυτη τη συνθεση πες μου σε παρακαλω....πολυ????????????????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 17-11-06 στις 22:44 |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά να με συμπαθάτε..ξέρω ότι είναι ιεροσυλία και σας λέω κουφά πράγματα, αλλά καινούργιος στο είδος δεν ήξερα ο έρμος... θα μου πεις δεν ήξερες δε ρώταγες; αμ ρώταγα αλλά να πουλήσουν θέλαν οι άνθρωποι και έτσι καταλήξαμε στην παγκοσμιοποίσηση του ενυδρείου
![]() Δε ξέρω τι να αποχωριστώ και τι να κρατήσω...προς το παρόν θέλω να ρίξω το ph για να μπορώ να διατηρήσω φυτά...ψάχνομαι για τα ψάρια...προσπαθώ να ξεστραβωθώ λίγο διαβάζοντας και πέρνοντας από τις γνώσεις σας, και θέλω να σας ευχαριστήσω για τον όγκο πληροφοριών που δίνετε αφιλοκερδώς. Τελικά τα καλύτερα τα μαθαίνεις όχι από τους πωλητές αλλά από τους χομπίστες. Μπράβο |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως ομως θα πρεπει συντομα να αποφασισεις τι θελεις τελικα,γιατι τα ψαρακια σου δυστυχως δεν εχουν φωνη να σου πουνε οτι υποφερουν....
πρεπει να αποφασισεις...και γρηγορα,αλλιως θα βρεθεις με πολυ δυσαρεστα προβληματα...... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και η συσκευή που αγόρασες (ή που σου πάσαραν) είναι κατάλληλη για ενυδρείο μέχρι 75 λίτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να φτάσει και σε περισσότερα λίτρα Γιώργο αλλά με το ανάλογο ΚΗ. (Σίγουρα όμως όχι στα 350 λίτρα με τίποτα). Τεσπα αυτό δεν είναι το θέμα! το θέμα είναι οτι η σύνθεση του φίλου μας πρέπει να αλάξει σίγουρα! Αλιώς αργά η γρήγορα θα έχει σοβαρά προβλήματα!
|
||||
|
||||
![]()
σορυ αφεντικο για την σχεδον βρισια αλλα τρελενομαι εχω βαρεθει τους ελεηνους πετσοπαδες που φορτωνουν (οπως και μενα καποτε) με τα παντα για οικονομησουν..........φιλε χαρισε σε καποιον φιλο σου η μελος του φορουμ καποια απο τα ψαρακια σου και σκεψου καλα ποια θελεις να κρατησεις και ποσο χρονο μπορεις να τους αφιερωσεις ......
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντος ως και κάπως φανατικός να προτείνω να χαρίσει τα υπόλοιπα εκτός των δίσκων?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσφορά - Αντίστροφη όσμωση και ανταλλακτικά | Giorgos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 218 | 10-02-07 16:59 |
Sos - Ψαρια Πεθαινουν | ψαρια και ψαρια | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 15-11-06 12:58 |
Λίγη βοήθεια please. Παρατήρησα στήν συσκευή του CO2..... | Makis M | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 18-03-04 12:59 |