|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις και να ντιμαρεις φθοριου γλιτωνοντας το κοστος του ντιμμερ.Πως??αγοραζοντας ενα ηλεκτρονικο μπαλαστ της ΟΣΡΑΜ με την ενδειξη DALI kai oxi DIM μπορουμε να ντιμαρουμε φθοριου με ενα απλο μπουτον.και λειτουργει ως εξης¨πατωντας μια φορα το μπουτον αναβει η σβηνει αντιστοιχα.και οσο το κρατας πατημενο ντιμαρεις πανω η κατω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καπου τα χεις μπερδεψει...
Dim ειναι και το Dali.. το interface αλλαζει.. αντι για 1-10 ειναι dali. Τα ιδια λεφτα κανει Εκτος βεβαια αν μιλαμε για Salvador Dali... οποτε κανει πολυ περισσοτερο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 16-11-06 στις 22:04 |
|
||||
|
||||
![]()
δεν διαφωνω οτι το dali ειναι dimmer.αλλα με το dali γλιτωνεις το κοστος τοθ ροοστατη με ενα απλο μπουτον.και ειναι και πιο λεζαντα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπουτον? Ροοστατη? Λεζαντας?
Μα δεν βαζουμε dimmer για να το ανεβοκατεβαζουμε με το χερι... Τα φωτα αναβουν απο το χρονοδιακοπτη, ενω το dim το θελουμε ειτε για να προσομοιωσουμε ανατολη δυση ειτε για να μειωσουμε για καποιο λογο την ενταση, κατι που γινεται με ενα τριμερακι των 10 λεπτων... Εξαλλου ενυδρειο με χωνευτους διακόπτες ακόμα δεν εχει βγει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επίσης θέλω να χρησιμοποιήσω dim ballast για εξομοίωση ανατολής δύσης. Μίλησα με ένα κατάστημα ηλεκτρικών, όπου μου είπαν για ηλεκτρονικό ballast της Osram με διακόπτη. Ωστόσο με τον διακόπτη το άναμα ή σβήσιμο manually γίνεται σε 1-2 sec.. Τι παραπάνω χρειάζομαι για να πετύχω την 30λεπτη καθυστέρηση και που μπορώ να το βρώ? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υπάρχει έτοιμο κάπου ή είναι κατασκευή σου? Και εαν το φτιάχνεις εσύ,υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια? ![]() Thanks! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ballast απορία | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 17-09-06 10:33 |
αναζητηση λαμπας | panos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 06-09-05 14:21 |
Προσθηκη λαμπας | Lary80 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 02-09-05 18:26 |
Αναγνωριση λαμπας φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-04-05 19:47 |
Τι ballast να βάλω? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-09-04 20:58 |