|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι πλέον υπό κατασκευή, οπότε έρχομαι με νέα ερώτηση σχετικά με τους κατοίκους του.
Στο ενυδρείο θα μπουν 4 μικροί δίσκοι. Το ερώτημα είναι από τα υπάρχων ψάρια που έχω, ποια μπορώ να κρατήσω και ποια πρέπει οπωσδήποτε να διώξω. Έχω λοιπόν τα εξής: - 2 RAMIREZI ζευγάρι - 3 CARDINAL τα οποία θα δώσω, γιατί αν μπορώ να βάλω και κοπαδόψαρα θα προτιμούσα 10 ροδόστομους - 2 OTTO - 3 CLOWN - 1 ANCISTRUS - 1 PANAGOLUS MACCUS (clown pleco) |
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε και τον ενα κλοουν και τα γατοψαρα..... Πολλα μεγαλα ψαρια σε λιγα λιτρα...... Οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα......και καθαροτερο νερο.....
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα διώχνεις όλα;
Αφού θα βάλεις Δίσκους, τι να τη κάνεις τη πλέμπα; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κρατα καρδιναλ και πλεκο...........ολα τα αλλα για χαρησε τα....καλη αρχη οτι χρειαστεις εδω ειμαστε....
|
|||
|
|||
![]()
Βγαλε γατόψαρα και κλόουν.
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάλι θα έβγαζα μόνο τους κλόουν και φυσικά τον plecostomus ο οποίοι έχουν δημιουργήσει προβήματα σε δισκοενυδρεία(πχ. κολλάνε στο πλάι του δίσκου) κλπ.
Τα ancistrus είναι τα μόνα πλεκοειδή(η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με πλέκο) που προτείνονται για συμβίωση με δίσκους! Θεορούνται άριστοι συγκάτοικοι και βοηθούν στην γενική καθαριότητα! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kontra me diskous | newfish | Δίσκοι | 14 | 29-01-08 19:05 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |
Βοήθεια χάνω τους δίσκους !!!! | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 24 | 09-02-05 10:46 |
Ρίγες στους Δίσκους... από τι? | John T | Δίσκοι | 54 | 01-09-04 01:44 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |