|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις μικρές συχνές αλλαγές προσπαθόντας να κατεβάσεις τα Νιτρικά! Προσοχή στις αλλαγές θα πρότεινα μια και το ενυδρείο είναι σχετικά μικρό να γίνονται με σωληνάκι αεραντλίας για να μην έχεις μεταβολές στις παραμέτρους του νερού σου!
|
|||
|
|||
![]()
Tο 10% καθημερινα που εγραψα ειναι καλο ή κατι άλλο?
Τελικα γιατι χανω τις γκαπινες? Από τα νιτρικα? Υπαρχει περιπτωση (επειδη καπου το ακουσα) να τις κυνηγουν τα μολυ ή οι ξιφοφοροι για να φανε τα μωρα και να στρεσαρονται? Ειρηνη |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγω κατι,επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα στην αρχη.Τα εβαλες ολα τα ψαρακια μαζι μεσα στο ενυδρειο?Αν ναι πρεπει να βαζεις 5 ψαρακια καθε 2-3 εβδομαδες για να προλαβαινει το φιλτρο να τα αφομειωνει,ισως γιαυτο εχεις και πολλα νιτρικα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλό είναι να γίνουν οι αλλαγές νερού για να ρίξουν τα νιτρικά σε επίπεδο κάτω του 15. Το αν φταίνε για τον θάνατο τον μικρών δεν ξέρω να απαντήσω αλλά όπως και να έχει δεν κάνουν καλό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο δεν ειναι νεοστημενο. Δουλευει πανω απο ενα χρονο. Απλα αλλαξε η συνθεση και μπηκαν φυτα. Προηγουμενως φιλοξενουσε κιχλιδες.
Και το θεμα δεν ειναι οτι χανοναι μωρα αλλα θηλυκες γκαπινες μονο στα καλα του καθουμενου τις ημερες που ειναι να γεννησουν. Ακριβως στις 27-28 ημερες και αφου εχουν ηδη γεννησει 2-3 μικρα πρωτα. Ειρηνη |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι προκειται για περιπτωση δυστοκιας.
Ειναι σχετικα συχνο φαινομενο αυτό στα guppies. Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις τιποτε για αυτό γενικά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θανατοι cory sterbai | Giwrgos23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 04-04-06 22:30 |
Απροσδοκητοι θανατοι Τροφεους..... | Pritanis | Tanganyika | 11 | 28-02-06 16:11 |
θανατοι γονων σκαλαριων... γιατι; | notos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-01-06 15:42 |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |