|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για το φυτό, δεν το αποκλείω...Κάποιες φορές, στις γυάλες που εκθέτουν τα φυτά, ρίχνουν και μερικά (αρρωστιάρικα) ψαράκια μέσα...θεωρητικά θα μπορούσε να μεταφερθεί και κάποιο μικρόβιο μαζί.
Αλλά το πρώτο που σκέφτηκα είναι το εξής ![]() Κάποιος δεν πείραξε το ενυδρείο, αλλά σφουγγάρισε με το κουβά που κάνεις αλλαγές νερού...και έμεινε απορρυπαντικό μέσα που στη συνέχεια το μετάφερες στο νερό σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για το ενυδρείο δεν τα ακουμπάει κανείς οπότε το αποκλείω . τελικά και εγώ το φυτό πιστεύω πως την έκανε οπότε πρέπει και αυτά με κάποιο τρόπο να τα απολυμαίνουμε .
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ δυσκολο ενα φυτό να εφερε τοσες πολλες μολυνσεις...
Γρηγοροι θανατοι.. εξοφθαλμα.. μεχρι κα ick.. Αυτό δεν είναι φυτό.. ειναι ο εξολοθρευτής. Κατι αλλο ειναι. Που σιγουρα δεν φανταζομαστε.. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι,επιμενω στη θεωρια μου.....εχω δει κριμπενσις να σκοτωνει σε δευτερα,αλλο ψαρι,και το νεκρο να μην εχει καποιο ενδεικτικο σημαδι....
τι να πω...ολοι υποθεσεις κανουμε τωρα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι να κάνεις για λίγο καιρό συχνές, μικρές αλλαγές νερού (15-20% κάθε 3η μέρα). Φρόντισε η θερμοκρασία του νερού να είναι κοντά με αυτή του ενυδρείου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apistogramma cacatuoides | eliasfot1 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 13-03-09 12:52 |
Breeding Apistogramma Cacatuoides | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-09 20:59 |
Απώλειες Ψαριών | GeorgeMak | Ζωοτόκα | 24 | 05-10-05 12:23 |
Apistogramma cacatuoides και φίλοι. | Juan | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 10-11-04 21:16 |
Corydoras and A. cacatuoides.......... | lee_gore | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 13-01-03 21:00 |