|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έκανα αλλαγή 30% την Κυριακή με νερό στους 25-26 βαθμούς από το θερμοσίφωνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα δεν ειναι αυτό.
Παρολα αυτά, ολα αυτά μαζι δεν συμβαινουν χωρις λόγο.. Για κανε καμια ανακριση... Καμμια καθαριστρια... κατι.. |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδες μηπως ειναι παλιος ο θερμοσυφωνας η οι σωληνωσεις και ξερασε τιποτα βρωμα με την αλλαγη ?λεω εγω τωρα ,παντως κανε μια αλλγη νερου με νερο βρυσης αργα αργα να πιανει θερμοκρασια ενα 70%
|
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα λέμε και αυτό είναι που μου την σπάει το μοναδικό που άλλαξε και το σκέφτηκα μόλις τώρα είναι ένα φυτό που έβαλα την τρίτη αγορασμένο από μαγαζί με ενυδρεία μόνο . Αν την πάτησα τώρα από φυτό τι να πω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυτό? Δυσκολο. Και το θερμοσιφωνο επισης δυσκολο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα με την μέθοδο του αποκλεισμού τι έχω κάνει η όχι από την Κυριακή δεν βγάζω άκρη
|
|
|||
|
|||
![]()
Για το φυτό, δεν το αποκλείω...Κάποιες φορές, στις γυάλες που εκθέτουν τα φυτά, ρίχνουν και μερικά (αρρωστιάρικα) ψαράκια μέσα...θεωρητικά θα μπορούσε να μεταφερθεί και κάποιο μικρόβιο μαζί.
Αλλά το πρώτο που σκέφτηκα είναι το εξής ![]() Κάποιος δεν πείραξε το ενυδρείο, αλλά σφουγγάρισε με το κουβά που κάνεις αλλαγές νερού...και έμεινε απορρυπαντικό μέσα που στη συνέχεια το μετάφερες στο νερό σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για το ενυδρείο δεν τα ακουμπάει κανείς οπότε το αποκλείω . τελικά και εγώ το φυτό πιστεύω πως την έκανε οπότε πρέπει και αυτά με κάποιο τρόπο να τα απολυμαίνουμε .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apistogramma cacatuoides | eliasfot1 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 13-03-09 12:52 |
Breeding Apistogramma Cacatuoides | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-09 20:59 |
Απώλειες Ψαριών | GeorgeMak | Ζωοτόκα | 24 | 05-10-05 12:23 |
Apistogramma cacatuoides και φίλοι. | Juan | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 10-11-04 21:16 |
Corydoras and A. cacatuoides.......... | lee_gore | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 13-01-03 21:00 |