|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ο billy,ειχε παει και ειχε αγορασει,αλλα δεν ξερω αν θυμαται.....μπορει να ξερει και ο νικολας ο πρυτανης.....για ρωτησε τους.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρωτησα τον πρυτανη και περιμενω απαντηση.τον billy θα τον ρωτησω και αυτον ευχαριστω και παλι
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ενα καταστημα με υλικα οικοδομων στον περιφεριακο στο υψος του πανοραματος ακριβως στη γεφυρα απο κατω.Οι τιμες ητανε γυρω στα 0,30 με 0,50 το κιλο.Εχει σηγουρα φεγγαροπετρες και λαβα...
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιa με βολευει εκει απο σερρες.thanks billy
|
|
||||
|
||||
![]()
η βοηθεια σας ειναι σημαντικη εστω και για τις πετρες.εχω πολυ καιρο ακομα μπροστα μου μεχρι να το παρουσιασω και εγω με την σειρα μου μεχρι τοτε εχω να μαθω πολλα πολλα πολλα ακομα.που ξερεις ισωσ μια μερα να κανω site με τα ενυδρεια μου και με τα ψαρια μου.............λες?????????????????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9672 |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θα κανω οτι μπορω να ερθω την πρωτη κυριακη του δεκεβριου.αν ολα πανε καλα θα ειμαι εκει.να εχετε ετοιμο ενα μπλουζακι XL για μενα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |