|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τσιφτης ο τσικης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αδελφε,και φιλε γιωργη.μου αρεσε πολυ το ενυδρειο σου!!!!! μπραβο ρε φιλαρακι πολυ καλη προσπαθεια,,,το μονο ξενερωτο που εχω να πω,ειναι να κατεβασεις ισως 1 βαθμο τη θερμοκρασια.......(ετσι για να πω κατι,το λεω.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει πολλές δυνατότητες και ενδιαφέρουσα διάταξη!
Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο .... μπράβο Γιώργο !!!!
Πολύ όμορφο !!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παίζω από 24-25,5 και αυτό λόγω του καιρού φαντάζομαι.. Αντε.....αμέσως να γράψεις κάτι...... ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Αγοράζοντας τα ξύλα είχα σκοπό να βάλω ένα όρθιο δεξιά (όπως είναι δηλαδή) τοποθετόντας ανούμπιες (καλά μου έκατσαν οι mini) και στο μεσαίο να έδενα επάνω java moss.Γι'αυτό το λόγο το πήρα λιγάκι φαρδυ και δεν το έχω σφηνώσει ακόμη στο χαλίκι.. Απλά το φαντάζομαι να δείχνει ακόμη πιο όμορφο έτσι... Δεν ξέρω.... Θα δείξει.... |
|
|||
|
|||
![]()
κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ...
Να σου πω τίσκέφτομαι (αν και άσχετη)...θα έβαζα άλλα δύο panda, για να εχω κοπαδάκι...και το άλλο θέμα είναι και κάτι που με απασχολεί και στο δικό μου. Δεν θα έβαζα δύο ειδών σμηνόψαρα, θα διάλεγα ή τα νεον ή τα rasboras. Αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου, δεν νομίζω πως δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Το φυτό που έβαλες για φόντο ποιο είναι? Έψαχνα καιρό τώρα ένα τέτοιο φυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε Γιώργο..... τώρα βάλε μπρος και για το μεγαλύτερο.... ωραίο έγινε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με γλιτώνουν και από το κλάδεμα ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Άλλωστε δεν βιάζομαι... Πότε με το καλό θα δούμε το δικό σου????? |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή προσπάθεια!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο να σου κάνω μια ερώτηση τα ψαριά σου νέον και αρλεκίνοι κάνουν ωραίο κοπάδι??????έχεις κανένα πρόβλημα όσων αφορά να μπερδεύονται?
πανέμορφο το ενυδρείο σου. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Παρουσίαση ενυδρείου | gedn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 21-10-06 19:56 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |