|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και εγώ αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στο αεροδρόμιο όταν ταξίδευα απο Θεσσαλονίκη - Κύπρο εκεί λοιπόν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σχεδόν βρηστήκαμε με κάποια υπέύθυνη κυρία γιατί ήθελε να τα περάσω απο το μηχανημα με τις αχτίνες τη στιγμή που τα έβαλα στο καλαθάκι τα ψαράκια μου μέσα στη νάϋλο σακκουλίτσα που τα είχα.... και εκεινη επεμενε και εγώ επεμενα να μην τα περάσω, οπόταν καποιος αστυνομικός επενέβει της είπε ότι ειναι και αυτά κατοικίδια ζωντανά και δεν επρεπε να περάσουν απο το μηχανημα.. τα πήρα λοιπόν και εφυγα αφήνοντας την να αφρίζει απο το κακό της.
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου βρε Πανιτσα
![]() Να κανω τωρα εγω την χαζη ισως ερωτηση... δηλαδη αν περναγαν τα ψαρακια απο εκει ή οποιοδηποτε αλλο ζωο .. τι θα γινοταν?
|
||||
|
||||
![]()
θα πεθαιναν τοσο απλά έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει εμένα .... δεν το δοκίμασα για να σου πω την αλήθεια....... και δεν ήθελα να το δοκιμάσω....... γιαυτό επεμενα να μην τα περασω απο το μηχανημα
|
||||
|
||||
![]()
Υπερβολές...
Η ακτινοβολία ειναι ελάχιστη για να δημιουργησει άμεσα καποιο πρόβλημα. Καποτε ειχαν πρόβλημα τα φιλμ. Με τα σημερινά μοντερνα μηχανηματα, ουτε το φιλμ παθαινει κάτι. Αυτό είναι μια αρκετά καλη απόδειξη οτι δεν υπαρχει κινδυνος. Θεωρητικά η συσσωρευμένη ποσότητα ραδιενέργειας, σε βάθος χρόνου προκαλεί λευχαιμία και αλλα τέτοια όμορφα, ομως τα ψαρια δεν ταξιδευουν και τοσο συχνά ![]() Με άλλα λόγια, είναι εντελώς ψυχολογικό το θέμα. Βεβαια, σε μια διάφανη σακούλα με νερό που κολυμπανε ζωντανά ψάρια τι να δεί κανείς με το μηχάνημα που δεν μπορει να δει με το γυμνό μάτι? |
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικά, τα ψάρια θα έπρεπε να αποτελούν εξάιρεση στον κανόνα, διότι δε θα πορούσας να ζήσουν μέσα σε οποιοδήποτε άλλο "τρομοκρατικό" υγρό πέραν του νερού... Οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος από σακκούλες με ζωτανά μέσα (εκτός αν δεν είναι ζωντανά και είναι... ανάποδα, τότε κάτι τρέχει). Αλλά δε νομίζω να καθίσουν να σκεφτούν έτσι, τι υγρό φακών τι σακκούλα με ψάρι θα πουν...
Επίσης, έχω περάσει 1-2 φορές Bettas από ακτίνες στο αεροδρόμιο και δε φάνηκε να έπαθαν κάτι... ¶λλωστε και τα cargo δεν περνάνε από τέτοιου είδους έλεγχο (και οι βαλίτσες)? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά Ψαριών!!!! | Venestus13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 05-02-08 18:33 |
Πρόταση για δημιουργία index ψαριών !! | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 14 | 15-11-05 23:52 |
Όραση των ψαριών την νύχτα | jpatou | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-02-05 01:00 |
Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή ψαριών | ΓΙΩΡΓΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-04 16:15 |