|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αγαπητε μικελε,η καφε αλγη,ειναι αλγη που α)συνηθως βγαινει σε νεα ενυδρεια,και μετα απο λιγο εξαφανιζεται..
και β)βγαινει μετα απο υπερβολικη τροφη,κακη κυκλοφορια νερου-φιλτρανση,λαθος φωτισμο,και οχι τακτικες αλλαγες νερου... ιναι αρκετα,οποτε αναλογα με την καθε περιπτωση διαλεγεις και παιρνεις.. *φιλε δοκτωρ ,και βεβαια γινεται δεκτη η συγνωμη σου.ολα καλα ολα ανθηρα!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
)συνηθως βγαινει σε νεα ενυδρεια,και μετα απο λιγο εξαφανιζεται..
και β)βγαινει μετα απο υπερβολικη τροφη,...????????????????? ρε συντροφε συγνωμη αυτα του ειπα και γω για διαβασε καλα............φωτισμος δεν παιζει............ειναι λαθος σου ....η καφε ξαναλεω πολυ φαι=ρο4 και κακη βιολογια φιλτρου stop....κατα τα μισα λεμε τα ιδια μετα εισαι λαθος φιλε μου......μετρα : λιτο φαι και αλλαγες μικρες και πολλες (βοηθησε σε μενα και υποχωρησε η καφε αλγη)....και εξαφανιζεται στα νεοσυστατα ενυδρεια στα παλεοτερα την καταπολεμας οπως τα ειπαμε.....ααααα δεν με προσεχεις μεγαλε........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μα εγω δεν σου ειπα οτι εχεις κανει λαθος.......!!!αναφερθηκα στο ποστ που εδωσες στις 19.05,και απαντουσες σχετικα με τα ψαρακια που ειχα προτεινει(οχι για την συγκεκριμενη περιπτωση του φιλου μας...μαλλα πιο γενικα...)
τελικα καταφεραμε και πνιγηκαμε σε 450 λιτρα.....ε,δεν ειναι και λιγα.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχεχεχεχε που να το καταλαβω ρε φιλε οτι εννοουσες τα ψαρακια πες το απο την αρχη.........τα δοκιμασα (οτο) και δεν ειδα αποτελεσματα και μου ψωφισαν και απο πανω.........και επειδη εχω πλεον ψαρια κοντα 2 χρονια δεν κανω μεγαλες αλλαγες στο δισκοενυδρειο εκτος της προσφατης με το δισκακι που δωσαμε......ειμαι λοιπον επιφυλακτικος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 05-11-06 στις 21:05 |
|
||||
|
||||
![]()
αλλα ας του απαντησει και καποιος αλλος με φυτεμενο γιατι ...επαναλαμβανω... οτι ειπα ειναι απο εμπειρια μου σε μη φυτεμενο ενυδρειο...οποτε παρε και αποψεις και απο αλλα παιδια.....
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω συνεχιζω να σου λεω να παψεις να εισαι επιφυλακτικος,και να ερθεις καποια στιγμη στις συναντησεις μας......δες το σαν εκδρομη στον ψυχολογο σου ,και μαλιστα δωρεαν..!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χχεχεχεχε..... μη μου πεις οτι ηταν σημερα ......σαπισα στο σπιτι μη ξεροντας τι να κανω.....ψαρεμα δεν ειχε σημερα.....
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ας μην το τραβηξουμε ομως εδω,γιατι το καναμε το ποστ του ανθρωπου χαλια............... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη για πουλημα!!!! | Pritanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-02-05 11:42 |
Phosphates (PO4)- Αλγη | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-03-03 22:37 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
Algae eaters | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:59 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |