|
|
||||
|
||||
![]()
χωρίς λόγια
τότε έχω τερατάκια ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 05-11-06 στις 20:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί η ανουμπιές σου έχουν τα χάλια τους γιατί για να το καταφέραν τα γκάμπυ αυτό μου φαίνεται δύσκολο δεν το έχω ξαναδεί! Ναι τα γκάμπυ μπορεί να φάνε ακόμη και λίγη άλγη αλλά ανούμπια? Αν έχει χαλάσει μπορεί και αυτή.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο φυτέυτηκε την Τετάρτη τα ψαράκια μπήκαν το Σάββατο
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι,και σωστα αυτα που λες αλλα επειδη η φωτο σου ειναι περα για περα αληθηνη και δεν το αμφισβητει κανεις,αλλα φιλε μου η ανουμπια που αγορασες ειναι ανουμπια ζομπι,και τα φυλλα της ειναι κατι παραπανω απο πεθαμενα,και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να γινεται αυτοματα τροφη απο τον οποιοδηποτε ζωντανο οργανισμο στο ενυδρειο σου....
αληθεια τοσο χαλια φυτα ποιος στα πουλησε....??? |
|
||||
|
||||
![]()
Το φυτό αυτό ήταν από τα καλύτερα που είχε, όχι βέβαια σε αυτή την κατάσταση που το βλέπετε τώρα αυτό έχει συμβεί τις τελευταίες 2 μέρες από τότε που μπήκαν τα ψάρια. Αρχικά μπήκαν τα φυτά, μετά έγινε το πρώτο γέμισμα με νερό ήδη στρωμένο και μετά από 2 μέρες μπήκαn και τα ψάρια. δε αυτή την περίπτωση ζητώ συμβουλές. Είναι τα ψάρια? Είναι τα φυτά? η εγώ έχω κάνει μαλα........
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό ήταν στρωμένο? Το φίλτρο τι ήταν?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα φυτα δεν μπορω να φανταστω οτι εγιναν ετσι μεσα σε 2 μερες...δωσε περισσοτερα στοιχεις που σου ζητησε και ο συναδελφος μανωλης παραπανω γιατι πολυ περιεργα μου ερχονται ολα αυτα..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eιναι ανουμπια αυτο το φυτο ?
Δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτο.. Εμενα παντως δεν μου κανει για ανουμπια. Δυσκολο ανουμπια να παθει τετοια πλακα, οσο ασχημες και να ειναι οι συνθηκες που βρισκεται. Δεν ξερω.. τι να πω..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη των Guppies | newfish | Ζωοτόκα | 8 | 02-02-12 19:51 |
Νεογέννητα guppies και φίλτρο | binational | Ζωοτόκα | 7 | 02-11-06 23:04 |
Προβλημα με guppies | stigma98 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 16-03-06 21:09 |
Γκάπι τρώνε φυτό! | Celda | Ζωοτόκα | 4 | 31-10-05 21:20 |
χανω guppies μαλλον απο τον placostomus....παιζει??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 02-08-05 15:37 |