|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.
θελω να σε ρωτησω αυτο το φυτο με το πλατυ φυλο το κεντρο πως λεγετε? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργη..σαν υβριδιο ανουμπιας μου κανει.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Eίναι το Echinodorus Bleheri (Amazon Sword)
δες το εδώ : http://www.tropica.dk/productcard_1.asp?id=071 |
|
||||
|
||||
![]()
γεια χαρα φιλε ομορφο το ενυδρειο σου εχω και γω το ιδιο με το δικο σου και χρειαζεται και ενα εξωτερικο φιλτρο για καλυτερη βιολογια και κυκλοφορια του νερου.....νομιζω οτι η αντλια ειναι 600λιτ/ωρα του εσωτερικου.....ναι τωρα που βλεπω το εγχειρηδιο λεει 600....πρεπει να ενισχυσεις την βιολογια σου για τους οργανισμους που φιλοξενεις....καλη συνεχεια.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Mikele,
ευχαριστώ κατ' αρχήν για την απάντηση. Όσο αφορά το φίλτρο εμένα λέει BluPower 900l/h όπως και η σελίδα του κατασκευαστή εδώ : http://www.ferplast.it/en/pagina_596.html Όπως και να είναι πάντως σίγουρα θα χρειασθώ ένα εξωτερικό φίλτρο (ειδικά με τους δίσκους) το οποίο θα είναι η επόμενη αγορά μου |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως και να είναι πάντως σίγουρα θα χρειασθώ ένα εξωτερικό φίλτρο (ειδικά με τους δίσκους) το οποίο θα είναι η επόμενη αγορά μου
καλα θα κανεις και μαλιστα να αγορασεις ενα καλο γιανα εχεις πολυ καλη αποδοση του ενυδρειου σου .....ειναι και μαμω τα ενυδρεια ....... να σου πει καποιος τι να κανεις και για τα φυτα προκειμενου να σου κρατησουν....πιστευω οτι θα χρειαστεις και διοξειδιο ανθρακα εκτος το λιπασμα σου ........ |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον καταρχας ωραιο το ενυδρειο σου και καλη αρχη.το φως που εχεις δεν ειναι επαρκες.δηλαδη τα φυτα ceratopteris thalictroides,ludwigia repens θελουν πιο πολυ φωτισμο.και το co2 θα σου ειναι απαραιτητο αμα θες να κρατησεις τα φυτα σου σε καλη κατασταση.επισης καλο θα ηταν να αραιωσεις λιγο την ceratopteris η να φυτεψεις λιγο πιο αραια τα κομματια ωστε να πηγαινει φως μεχρι κατω αλλιως θα αρχισει να χαλαει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 05-11-06 στις 20:20 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |