|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Καμια συμμετοχη ειχαμε? εχω την εντυπωση οτι εχω εντοπισει ενα μελος που εχει βαλει...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ποιος ,ποιος......????ποιος ειναι..????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμα βρεις απο που σε καταλαβα, θα σε παραδεχτω!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
απο την φωτο της υπογραφης μου..
![]() ![]() ![]() ![]() εστειλα ετσι για πλακα μια νυχτα που βαριομουνα,με ελεεινες φωτος,ενος ενυδρειου που ηταν γεματο με bga(την εποχη που τραβηχτηκαν οι φωτος...) για να πω την αληθεια ομως,δεν εχω κανει την οριστικοποιηση του διαγωνισμου...οποτε δεν θα τις δειξουν καν τις φωτος..... δεν πειραζει..του χρονου,θα ειμαι ετοιμος..και πιο σοβαρος...καλα,ειδικα το τελευταιο.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο την γραμματοσειρα τις φωτο το αναγνωρισα.
αν δεν προλαβες να πληρωσεις συμμετοχη...δεν... θα τα πουμε αυριο!
|
||||
|
||||
![]()
τι να κανω ...ανεργος ανθρωπος...που να βρω 5 ολοκληρα ευρω....!!!!
![]() ![]() αντε θα τα πουμε αυριο να γελασουμε,με τις χαζομαρες μου..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο αγορι μου...!!!!! με την παρουσια σου μας εκανες περηφανους..αναμεσα στους τοσους σχιστοματιδες....!!!!
![]() ![]() ![]() http://showcase.aquatic-gardeners.or...0&vol=3&id=106 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquatic Plants Layout contest 2006 | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 16-01-06 22:40 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |
Διαγωνισμος: International Aquaplant Layout Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 27-10-05 11:18 |
Διαγωνισμος: International Aquatic Plants Layout Contest '05 | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 07-03-05 01:13 |