|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο του Carrefure εχω.
Πηρα και εγω το 2213 με σκοπο να βγαλω το εξωτερικο. Ποτε δεν το εβγαλα. Δεν μου ενεπνευσε την εμπιστοσυνη το 2213 για να το αφησω μονο του. Θα σου ελεγα να κοιταξεις στα ιδια λεφτα, αλλη μαρκα και περισσοτερα λιτρα/ωρα. Θα βρεις αρκετα φιλτρα. |
|
|||
|
|||
![]()
πες μου τι προτινεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι στα ιδια λεφτα με το 2213, βγαινει ενα φιλτρο της Sera στα 900λιτρα/ωρα.
Ρώτα στο water inn. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σε 100ρι εχωντας δοκιμασει και fluval204 και hydor μονο στο το 2213 ειχα εμπιστοσύνη οτι και 2 εβδομαδες να λειπω δεν θα γυρισω και θα το βρω να λειτουργει χωρις να εχει πεσει στο μισο η ροη του!!! βεβαια το hydor ποιο πρακτικο αλλα και θορυβωδες.... Τωρα για τα περισσοτερα λιτρα την ωρα συμφωνω αλλα παλι ξεκιναει η συζητηση περι μαρκας απο την αρχη ![]() ![]() PS: για το sera δεν εχω αποψη... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mitsos : 04-11-06 στις 19:48 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο Ανθρωπος θελει ενα φιλτρο και ρωταει την αποψη μας. Την καταθετω. Ασχετα με το γεγονος, οτι ... δεν εχει και καμια τρομερη τεχνολογια ενα φιλτρο. Ενα μοτερακι ειναι , με μια φτερωτη! |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω μαζι σου αντρεα.
ετσι ακριβως ειναι.συμφωνα με αυτα που γνωριζει ο καθενας μας,τα καταθετουμε και ο καθενας μπορει να κρινει το προιον αν τον καλυπτει η οχι. keep walking.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nεο ενυδριο 300 Λιτρα και εξοπλισμος | niouch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 07-06-05 12:57 |
Τιμές εξοπλισμου Reef | Filippos | Παραλία - Beach Bar | 14 | 15-06-04 22:54 |
Βασικός Εξοπλισμος - Τεχνολογία Θαλλασσινου | ahar | Παραλία - Beach Bar | 7 | 15-06-04 00:02 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 14-12-03 14:18 |