|
|
||||
|
||||
![]()
ναι .σε υπερβολικα συντομο χρονο,θα καταφερεις να στομωσεις,αρα και να φραξεις το φιλτρο σου....και με τουλι(για να σε προλαβω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να μην πειράξεις τίποτα Τίνια, είναι τόσο εύκολο να βγουν τα μικρά ξανά από το φίλτρο μόνα τους που δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα!!!!! Έχω παρατηρήσει οτι πολλές φορές πηγαίνουν μόνα τους εκεί όταν φοβούνται για κάποιον λόγο και επειδή κοιτάω πάρα πολύ συχνά το φίλτρο για μωράκια (μου έχει γίνει συνήθιο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου φίλτρο του καρφουρ σε κάθε γεννά μαζεύει γύρο στα 5 μόρα gapy στ
![]() ![]() ![]() δεν τα αφήνω γιατί κάπου διάβασα πώς σε μικρό χορό μένουν νανάκια |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φίλτρα διαφέρουν όμως λογικά μπορούν να βγούν έξω!
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα λύση μετά από αρκετά χαμένα μωράκια (κοπερφιλντ απων) με το να κλεισω με σφουγγάρι την είσοδο του φίλτρου και όλα πηγαίνουν καλά.
Αντε και καλό ντάντεμα στα μωρά σου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη των Guppies | newfish | Ζωοτόκα | 8 | 02-02-12 19:51 |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |