|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου,
είναι πράγματι τρομερή η κυρά μου.... η πρώτη της επαφή με τον καθε νέον κύριο ήτανε η εξής: Τον πλεύριζε ... του έκανε επίδειξη και άν αυτός δεν ανταποκρινότανε ξεκίναγε το κυνηγι του θανάτου πιά.... Οκ θα κάνω όπως με συμβουλεύετε. Για πόσες μέρες πρεπει να φύγει η κυρά;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω... 2? 3? κάτι τέτοιο... σίγουρα είναι θυληκιά? Τα θυληκά δεν παρουσιάζουν και τόσο "περιοχική" συμπεριφορά αν δεν έχουν αυγά ή μωρά...
|
|||
|
|||
![]()
Αποστόλη εγώ θα έλεγα και περισσότερο αν έχει χώρο να την κρατήσει αλλού. Δεν έχεις ακόμη και το μικρό Πανίτσα;
Καλό θα ήταν όταν μπει ξανά να της φαίνεται ξένο το περιβάλλον. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναί τα έχω αλλά το 75αρι κατοικείται απο γκάπις και το 30αρι απο δύο μικρούς μονομάχους.... και σκέφτομαι αν θα μπορούσα να μετακινήσω εστω και προσωρινά τους μονομάχους... να χρησιμοποιήσω το 30αρι για τον αρσενικό μετά να βάλω το θηλικό και οταν γίνουν ζευγάρι να τά μετακινήσω στο μεγάλο. Εσείς τι λετε;
|
||||
|
||||
![]()
OXI!!!
βάζεις ΜΟΝΗ της την θυληκιά σε 30άρι για 2-3 μέρες σε σκοτεινό μέρος, βάζεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον αρσενικό στο μεγάλο, αλλάζεις λίγο την διακόσμηση και ξαναβάζεις την θυληκιά...
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία για πές τε μου το 30αρι ειναι μικρό για τα κριπ ετσι δεν ειναι; Θα ήτανε για μένα όμορφο να τα δω σε χώρο δικό τους και θα θα παρακολουθούσα και συχνά μιας και το ενυδρείο αυτό ειναι στη δουλειά μου. Αν ομως είναι μικρός ο χώρος για τα φιλαράκια μου θα κάνω αυτό που λες Αποστόλη μου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορια με Kribensis | yannis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 13-01-06 14:41 |
kribensis.....? | _jimmakos_ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 09-11-04 12:07 |
Αρσενικό ή θηλυκό - ιδού ή απορία | Tolis | Malawi | 12 | 23-12-02 21:24 |