|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαρια που εχω ειναι:
12 ροδοστομοι 8 καρδιναλιοι 4 γαριδες 6 corydoras 1 SAE, 1 ζευγαρι kribensis 2 ancistrus Χρησιμοποιω νερο 50%RO 50% βρυσης και εχω παροχη CO2 απο μπουκαλα κανοντας διαχυση με σκαλα. Παροχη περιπου 1 φουσκαλα / δευτερολεπτο. Οποτε προς το παρον δεν τους πειραζω και θα τους αφησω λιγες μερες να τα βρουνε για να δω πως θα πανε τα πραγματα. Αυριο θα προσθεσω κι αλλο ξυλο οποτε ελπιζω σιγα σιγα να ηρεμησουν τα πραγματα ....... |
|
||||
|
||||
![]()
κανε υπομονη και εγω εχω παρομοιο προβλημα με τους δισκους μου απο τοτε που εδωσα τον μικρο μπλε που ειχα........οι τρεις απομειναντες εχουν τρελαθει μαλωνουν συνεχεια χωρις τραυματισμους (στομα στομα και κυνηγι εως να στιψει ο ενας και να γυρησει)....εγινε αλλαγη και γινεται χαμος ....ποσους δισκους εχεις μαζι με τα υπολοιπα??
|
|
|||
|
|||
![]()
5 διαφορετικου μεγεθους ο καθενας...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που περιγράφεις είναι πολύ τυπική συμπεριφορά κιχλίδων.
Από τη στιγμή που τα λίτρα σου είναι πολύ ικανοποιητικά για αυτά τα ψάρια μπορείς να περιμένεις μέχρι να προσαρμοστούν στο καινούργιο τους περιβάλλον και να δημιουργήσουν ξανά ιεραρχία. Αν έχεις καλές συνθήκες και αρκετές κρυψώνες για να μπορούν να κυφτούν έυκολα οι κυνηγημένοι σύντομα θα έρθει ξανά η ισορροπία στο ενυδρείο. Τρώνε κανονικά όλοι οι δίσκοι, ακόμη και αυτοί που δέχονται το περισσότερο κυνηγητό; |
|
|||
|
|||
![]()
Φαγητο τρωνε κανονικοτατα ολοι (ακομη μονο φυλαρακια για δισκους βαζω καθολου κατεψυγμενη αλλα την κατασπαραζουν κανονικοτατα)
βεβαια αν τυχει και ειναι κοντα κοντα πεφτει λιγο κυνηγητο αλλα μετα συνεχιζουν... |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι σε καλο δρομο κανε υπομονη φτιαξε την διακοσμηση και τα πραματα θα ομαλοποιηθουν.....
|
|
||||
|
||||
![]()
παντα βεβαια,υπαρχει η πιθανοτητα να υπαρχουν for ever,τα καυβγαδακια.....ας μην ξεχναμε οτι οι αγαπουλες μας ειναι.. κιχλιδες.!!!.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
150 λιτρα για δισκους? | dracula7 | Δίσκοι | 12 | 22-11-05 00:57 |
Νεο τανκ με δισκους | inser | Δίσκοι | 23 | 22-03-05 20:53 |
φυτα για δισκους! | nhreas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 10-01-04 18:53 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |