|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα έβαλα έναν ωραίο Αυτοκράτορα γύρω στους 12 - 14 πόντους, άντε να δούμε πώς θα πάει το ενυδρειάκι μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mad : 03-11-06 στις 20:11 |
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα σήμερα μια sinularia αρκετά μεγάλη, την αφησα επάνω σε ένα βράχο, το χρώμα είναι ροζ αλλά τώρα που είναι επάνω στο βράχο,το χρώμα της είναι όπως των βράχων.
Δεν έχει ακόμα συνέλθει αν και έχουν περάσει 5 ώρες,για να δούμε αύριο θα είναι εντάξει? Δεν μου αρέσει η θέση της, πιστεύω να μπορώ να της αλλάξω θέση μετά που θα προσαρμοστή!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ροζ? Ελπίζω να μην είναι βαμμένη… Αν είναι σύντομα θα χάσει το χρώμα της και θα γίνει κρεμ.
Κατά τα άλλα μπορείς να βάλεις και κανένα μανιταράκι.
|
|||
|
|||
![]()
Ναι δεν είναι ακριβώς ροζ αλλά κάπου εκεί ισως το πούμε και κρέμ, βλέπεις σε κάθε ενυδρείο έχω δεί και άλλο χρώμα για το ίδιο ζωντανό! λόγω διαφορετικού φωτισμού ίσως.
Τα μανιταράκια είναι ανθεκτικά για fish only? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mad : 08-11-06 στις 00:13 |
|
|||
|
|||
![]()
Τα μανιταράκια μια χαρά είναι. Θα επεκταθούν και σχετικά γρήγορα.
Εγώ βέβαια που θέλω άλλα κοράλλια να έχω στο ενυδρείο μου, δεν τα πολυσυμπαθώ εξαιτίας αυτής της επεκτατικότητας που έχουν. Σε fish only βέβαια που δεν σε ενδιαφέρουν τα κοράλλια δεν υπάρχει πρόβλημα.
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη ρε παιδιά, κάνει να τρώει κάθε μέρα μαρούλι ο αυτοκράτορας?
δεν τρώει τίποτα άλλο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι!
Πάντα χρειάζεται ποικιλία τροφών για όλα τα ψάρια. Δοκίμασες κατεψυγμένη αρτέμια?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |