|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χτές έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα με εσένα. Καθάρισα τον κήπο και μάζεψα μερικά "μεζεκλίκια" για τα ψαράκια. Αν είναι πολύ μακρυά κόψε τους σε τρία - τέσσερα κομμάτια. Πάρτυ θά κάνουν!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μένα πάρτυ κάνανε!Ξέρετε καμμιά καλή παγίδα ώστε να έχω κάθε μέρα καμμιά δεκαριά να ταίζω τα ψάρια μου?
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατί δεν φτιάχνεις μια καλλιέργεια σε ένα μικρό ενυδρειάκι για να έχεις πάντα; Είναι πανεύκολο!
|
|
||||
|
||||
![]()
..χμ.....για βοηθηστε...επειδη και εγω μενω κοντα στη φυση,και εχουν προσβαση μπροστα μου (καμμια φορα δυστυχως....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και αν το χώμα στο οποίο ζούν τα σκουλικάκια έχει λίπασμα???
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο ευτυχώς στο κήπο μας δέ ρίχνουμε λιπάσματα....¶ν σκέφτεσαι να σκάψεις πουθενά ρώτα πρώτα μή πάθεις καμμιά νίλα....καλά έκανες και έθεσες αυτόν τον προβληματισμό....
|
||||
|
||||
![]()
Επρεπε να ειπωθει και αυτό..
Γι'αυτό έκανα την ερώτηση.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εεεε,ενταξει μανωλη μου.....εχω και τετοια....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια Κώστα ας ακούσουμε και γνώμες εμπειρότερων όπως τόνισα δεν είμαι σίγουρος!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όποιος ξέρει ας πεί....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια τσάπα και καθε μερα να σκαβεις και λιγο κηπο. Θα κανει καλο και στον κηπο!! ![]() Εκεινο που ξερω ειναι οτι τα σκουληκια τα βαζουν συνηθως σε ενα δοχειο με βρεγμενο χαρτι για να τρωνε το χαρτι και να αποβαλουν το χωμα που εχουν στο εσωτερικο του σωματος τους. Αυτο γινεται για περιπτωσεις που μπορει το χωμα αυτο να εχει επιβαρυνθει με χημικα κλπ. Τετοια δουλεια γινεται βεβαια αν εχουμε αρκετα σκουληκια και οχι για ενα - δυο μονο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειλικρινά σ'ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντησή σου,αλλά 2 μέρες το έκανα και ο κήπος γίνεται χάλια....Βλέπεις είναι προσεκτικά φυτεμένος και δέ μπορώ να τον χαλάω,ούτε να περιμένω τα σαβ/κα που κάνουμε συντήρηση να μαζεύω 10 σκουλήκια όλα κι όλα...Οπότε χρειάζομαι κάτι που θα τα κάνει να μαζεύονται καθημερινά και να τα μαζεύω.
|
||||
|
||||
![]()
εε,ενταξει.πιστευω οτι δεν χρειαζεται και καθημερινα να ταιζεις με σκουληκια.....μια φορα την εβδομαδα αρκει πιστευω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως η ζωντανή τροφή είναι πολύ καλύτερη και σε πρωτείνες και σε βιταμίνες ακόμα και σε καθημερινή βάση σε σχέση με τις συσκευασμένες τροφές,ε?Έτσι νομίζω τουλάχιστον,άν κάποιος ξέρει καλά να πεί γιατί έχω και εγώ την απορία....
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο άσχετο...Πριν 2-3 μέρες που εβγαλα μια πέτρα απο το ενυδρείο εμφανίστηκε από κάτω ένα σκουλίκι γύρω στα 7-8cm και πάχος περίπου 3mm.Για γεωσκόληκα το έκανα αλλά φυσικά δεν είμαι σίγουρος.Το πέταξα αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα είναι είναι το μοναδικό...Να τρώγεται σε αυτό το μέγεθος απ τους δίσκους ή τις γαρίδες δεν το πιστεύω, ελπίζω να μην έχω προβλήματα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
ο δικός μου κήπος είναι πλακόστρωτος και κάθε φορά που σηκώνω κάποια πλάκα, σίγουρα θα δω 1-2 από κάτω. Αν λοιπον κι εσύ σε μια γωνία του κήπου σου βάλεις 2-3 πλάκες ίσως πετύχεις αυτό που θέλεις.
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε μέρα το κάνω αυτό,σηκώνω όλες τις πέτρες στον κήπο,δέ γίνεται να συνεχιστεί όμως αυτό....
Θα κάνω αυτό που λές με τις πλάκες!Δυο τρείς θα βάλω σ'ένα σημείο και βλέπουμε.... Τί τροφή τρώνε τα σκουλήκια αυτά?
|
|