Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου

Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-10-06, 13:01
Το avatar του χρήστη Takis
Takis Ο χρήστης Takis δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Πάτρα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Takis
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από WATER_INN
O διαλογος δεν πρεπει να σταματα ποτε.
Αν δεν ξερεις και αν δεν εχεις προσωπικη αποψη καλυτερα να μην μιλας, εγω εχω ερθει και στις εκλογες του συλλογου, την κινηση την εκανα την αντιμετωπηση την ξερεις?
Για το αν θα μιλαω αφησε να αποφασισω εγω. Προσωπικη αποψη εχω απο την στιγμη που βλεπω πολυ καλα τις διαθεσεις σου. Οταν λεχθει εδω μεσα κατι που δεν σου αρεσει, πιανεις την ειρωνια και τις εξυπναδες. Ή κανω λαθος και σε αυτο?
Οσο για αντιμετωπιση, την παρακολουθω ακομα απο τοτε που το καταστημα σας δεν ειχε ακομα ανοιξει.
Ο διαλογος εχει νοημα οταν υπαρχουν καλες προθεσεις, κατι που απο την σταση σου και το ηφος σου δεν τις βλεπω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-06, 13:21
Το avatar του χρήστη WATER_INN
WATER_INN Ο χρήστης WATER_INN δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑ
Προεπιλογή

Οταν απαιτουν την γνωμη μου σε ενα θεμα οπως στο παρον θα απαντω.
Οταν γραφουν θεματα που αφορουν το Water Inn θα απαντω.
Οπως εγω κρινω και οχι οπως με συμβουλεψε μελος του ΠΣΦΕ οπως εσεις θελετε.
Το forum δεν ειναι δικο μου, ειναι του Τολη.
Μπορειτε να μου πειτε να μην γραφω και να μην απαντω αλλα να βαζω μονο ανακοινωσεις με προσφορες και παραλαβες, μπορειτε να μου πειτε να μην κανω ουτε αυτο και να μην ενημερωνω, θα το σεβαστω ΑΠΟΛΥΤΑ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-06, 13:34
Το avatar του χρήστη γαυρος
γαυρος Ο χρήστης γαυρος δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αλ - τσαντηρι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από WATER_INN
Και μια τελευταια ερωτηση προς τον γαυρο γιατι οσες φορες εχουν ερθει πρασινα παπαγαλοψαρα δεν εχουν ζησει ενω με τα κοκκινα δεν υπαρχει προβλημα?
λαθος ερωτηση !!! γιαυτο θα παρεις τη σωστη απαντηση για να την μαθεις !!!

τα πρασινα ηταν αγουρα και γι'αυτο τα τιναξαν.
τα κοκκινα εκτος του οτι ειχαν οριμασει ηταν και ολυμπιακοι !!!

αλλη ερωτηση...

Ψαρια Bonsai υπαρχουν ?

http://e-gavros.blogspot.com/

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-06, 13:45
Το avatar του χρήστη WATER_INN
WATER_INN Ο χρήστης WATER_INN δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑ
Προεπιλογή

Θοδωρη μια και παντα σεβομαι την γνωμη σου και τις συγκεκριμενες αποψεις σου, οταν φερνω πρασινα παπαγαλακια να τα βαζω κατω απο την λαμπα για να γινουν κοκκινα ή να ξαναφερουμε πρασινα οταν παρει πρωταθλημα ο παναθηναικος δηλαδη ποτε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-06, 13:45
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Επειδη τα περισσοτερα που γραφει ο Water inn εχουν καλυφθει στα προηγουμενα ποστ μου, δεν θα μακρυγορησω. Να πω με αφορμη αυτο

Παράθεση:
Θεωρουσα οτι ο ΠΣΦΕ θα επρεπε οταν ετοιμαζοταν το water inn να ειχαν ερθει να ειχαν συζητησει μαζι μου να δουμε τι σκεφτομαι τι θελω να κανω τι μυαλο κουβαλαω στο κεφαλι μου αν χρειαζομαι καποια βοηθεια ή συμβουλη μετα και απο τοσο ντορο που ειχε γινει στο forum
δυο πραγματα ομως γιατι πολυ εχει παρεξηγηθει το πραγμα με τα μαγαζια.
Ο ΠΣΦΕ ειναι συλλογος φιλων του ενυδρειου και του χομπυ. Στο καταστατικο δινεται ξεκαθαρα ο ορισμος του χομπυ. Δεν εχει ο ΠΣΦΕ καμμια δουλεια, να πηγαινει σε μαγαζια που ετοιμαζονται η θα ετοιμαστουν ή προυπαρχουν και να ρωταει τι σκεφτονται, τι εχουν στο κεφαλι τους ή να τους δινει συμβουλες. Η σχεση του με ολα τα μαγαζια ειναι καθαρα ενημερωτικη, και στην περιπτωση μονο του περιοδικου που εκδιδει ειναι και επαγγελματικη με οποια μαγαζια κρινουν οτι θελουν να καταχωρησουν μια διαφημιση στο περιοδικο.
Τα μαγαζια κανουν την δουλεια τους, που σε παρα πολλες περιπτωσεις δεν συμβαδιζει με αυτο που προασπιζεται ο Συλλογος. Και θα επαναλαβω ακομα μια φορα. Το χομπυ ΔΕΝ ειναι και ΔΕΝ εξαρταται απο τα μαγαζια.

Και επι του προκειμενου, η μονη απαντηση που εχουμε επι του θεματος των παπαγαλοψαρων, υβριδιων, βαμμενων κλπ απο τον Water Inn, ειναι οτι εδω υπαρχουν τοσα αλλα προβληματα, με αυτα θα ασχοληθουμε? Αν κανω λαθος, να με διορθωσει, και να πει κι αν θεωρει το προβλημα χωρις σημασια για το χομπυ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-06, 11:59
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα.
Αγοραστε σημερα την Ελευθεροτυπια. Στο Εψιλον (σημερα Σαβατο βγηκε λογω 28ης) υπαρχει ενα πολυ ωραιο αρθρο του Δημητρη Αγγελιδη για ολα αυτα τα τερατουργηματα, που γραφτηκε με αφορμη την κινηση που ξεκινησαμε.
Τον ευχαριστουμε πολυ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές