|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sorry παιδια. Πανω στον πανικο μου αντεδρασα ετσι. Εξαλλου δεν πιστευω οτι δεν θα υπαρχουν και αλλα. Ηταν πολυ μικρο για τοσες τρυπες και κομμενα φυλλαρακια. Θα διαβασω και θα δω τι θα κανω.
Νetblues δεν το ηθελα ειλικρινα ![]() ![]() ![]() Ειρήνη |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σίγουρη ότι για τις τρύπες ευθύνεται το σαλιγκαράκι ???
Αυτό το έχεις διαβάσει να υποθέσω ε ??? http://www.greekaquarist.com/plantdiseasegr.html Μήπως είναι έλλειψη καλίου ?? τι λίπανση εφαρμόζεις ? |
|
|||
|
|||
![]()
Το ποιό πιθανό είναι η έλλειψη καλίου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι κατι που το σκεφτηκα και εγω (καθοτι διαβαστερο ατομο) και ισως να ειναι ετσι. Ολα ομως τα φυτα πλην του κερατοφυλλου ειχαν μπει στο ενυδρειο 10 ημερες πριν το κερατοφυλλο και πλην του προβληματος της αλγης δεν ειχαν τιποτε. Εβαλα το κερατοφυλλο, αρχισαν οι τρυπες και το κοψιμο των φυλλων της Ηygrophilla και 5 μερες μετα βρηκα το σαλιγκαρι.
Αυτος ειναι και ο λογος που πιστεψα οτι τελικα φταιει αυτο. Ειρηνη |
|
|||
|
|||
![]()
Στο δικο μου φυτεμενο συνηθως ετρωγαν τα ψιλο-σαπια φυλλα οποτε δεν με ενοχλησαν ιδιαιτερα ποτε.
|
|||
|
|||
![]()
Το κερατόφυλο εκτός του ότι αποροφά τα νιτρικά αποροφά και μεγάλες ποσότητες από άλλα συστατικά,
Οπότε αυτά πρέπει να τα συμπληρώνουμε με την κατάληλη λίπανση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πανικοβάλεσαι. Περίμενε και θα δείς... |
|
|||
|
|||
![]()
Μια εβδομαδα μετα και το ενυδρειο εχει γεμισει με τους
![]() Οταν μεγαλωσουν λιγο και μπορω να τα απομακρυνω μηπως τα θελεις Netblues??? Ειναι πολυ καλα σαλιγκαρακια και φαγανα τα ατιμα. ![]() ![]() Ειρηνη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ;;; | galant | Σαλιγκάρια | 5 | 25-12-04 18:48 |
Γεννησε το σαλιγκαρι.........? | ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 01-07-04 10:24 |