|
|
||||
|
||||
![]()
Ασε το ph και πιάσε το λάστιχο. Κάνε μια αλλαγή νερού όπως λές για να πέσει η αμμωνία στο 3 με 5 και απο εκεί και πέρα ακολούθησε πιστά τις οδηγίες στο λινκ που σου έδωσε ο klaz.
Και εσύ 4 εβδομάδες χωρις τεστ... γίνεται? Και αυτά τα βακτηρίδια τι τα θές? Αφού όλοι λέμε ότι δεν ειναι αξιόπιστα. Καλύτερα να ερχόσουν απο τον σύλλογο, να γνωριστούμε και να πάρεις και λιγο μπόλι. ¶ντε, καλή επιτυχία
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους!!
Λοιπόν, μετά από σχετικά μεγάλη αναμονή -περίπου ενός μήνα- εχθές πήρα τις εξής μετρήσεις: ΝΟ2:10 ΝΟ3:200 pH:7.6 kH:20 Gh:<3 Πιστεύω ότι είμαι πολύ κοντά στο να βάλω τα πρώτα ψαράκια στο ενυδρείο μου... ![]() ![]() Τι λέτε και εσείς??? (Το στρώσιμο έγινε με αμμωνία) |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι δείχνουν οι μετρήσεις σου οτι είσαι στην φάση που πρέπει να κάνεις μεγάλη αλλαγή της τάξης του 80% (ΝΟ3=200) όμως ΝΗ3/ΝΗ4 ? δεν έχεις μετρήσεςι αμωνίας?
|
|||
|
|||
![]()
Το τεστ αμμωνίας δεν το έχω κάνει ακόμα...
Γύρισα αργά εχθές και βαριώμουν για να πω την αλήθεια... ![]() Θα μετρήσω σήμερα... Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να έχω πολύ αμμωνία στο νερό?? Με την αλλαγή δεν θα φύγει και αυτή??? |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιθανότερο είναι να έχει μηδενίσει κάνε όμως μια πλήρη σειρά μετρήσεων και βλέπουμε! Ξαναλέω πιστεύω οτι είσαι στο τελικό στάδιο.
|
|||
|
|||
![]()
Θα μετρήσω σήμερα το απόγευμα και θα δούμε...
Αν μετρήσω αμμωνία...τι να κάνω...ακόμα λίγη υπομονή μέχρι να είναι όλα εντάξει....με έχει φάει κ η γυναίκα που δε βλέπει ψάρια στο ενυδρείο... Λίγο ακόμα και θα μπω εγώ μέσα να κάνω το ψάρι...(αν χωρούσα) ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Λοιπόν κάνε μετρήσεις και αν δεν έχεις βάλε και κάποια φυτά γρήγορης ανάπτυξης π.χ. κερατόφυλλο και βλέπουμε, επίσης με τι μετράς? ΝΟ3=200 με τι το μέτρησες αυτό?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |