|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=8327 Καταρχήν εχεις τεστ φωσφορικών και σου δείχνει υψηλές τιμές? Τι ειναι αυτό που πραγματικά σε ανησυχεί? Στα φυτεμένα πολλές φορές προσθέτουμε PO4 |
|
||||
|
||||
![]()
σου εστειλα μηνυμα και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον......εχω ανεβασμενες μετρησεις po4 το ενυδρειο μου δεν ειναι φυτεμενο.....συνδεονται με τον οποιοδηποτε τροπο τα po4 με αμμωνια no2 no3.......?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα φωσφορικα εχουν να κανουν σε εμας τους δισκαδες κυριως με την τροφη που ριχνουμε,και τις αλλαγες νερου που κανουμε...
εσυ δηλαδη ποσο εχεις και με τι τεστ μετρας...? |
|
||||
|
||||
![]()
κανω το τεστ της σερα και ειναι πανω απο 2μγ ανα λιτρο μη σου πω πανω απο 4mg......δεν ταιζω πλεον καταψυγμενο και κανω μικρες αλλαγες στο νερο καθε 3 4 μερες.........
|
|
||||
|
||||
![]()
το φοβομουνα για τη σερα...εχει μεγαλη αστοχια υλικου,και εξαιτιας της ταλαιπωρηθηκα αρκετα με bga...πανε παρε ενα τεστ της api για να εισαι σιγουρος.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι η πιο διαδεδομενη μαρκα στα pet-shop.
Από την άλλη τα τεστ της εχουν την ταση να χαλάνε εύκολα. (Μου εχει χαλάσει τεστ για GH.... :eek: ) ενώ αρκετοί έχουν ταλαιπωρηθεί με τα τεστ No3 (ενα δυσκολο ομολογουμενως τεστ) Απο την άλλη ειναι ελαφρως φτηνότερα (για υγρα) Ισχυει ο κανόνας του οτι πληρώνεις πέρνεις. Σιγουρα δεν ειναι και για πέταμα. Υπάρχει κάπου ενα παλαιότερο ποστ που τα συγκρινει αναλυτικά.. Mr Linkman? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|