|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο ολες αυτες τις φωτό, αυτό το out of focus clown στην υπογραφη ειναι "καπως"...
Αφου μπορεις.. φτιαχτο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ολους για την απαντηση.
Ονειρο ζωης ηταν και για μενα φίλε lsourtzo και ειμαι απιστευτα ευτυχισμενη που το πραγματοποιησα. να ναι καλα το γαμηλιο ταξιδι ![]() ![]() Ειναι πολυ λιγες οι λεξεις μπροστα στο μεγαλειο της φυσης, δεν περιγραφεται ουτε το τοπιο ουτε ο βυθος. Ειναι σκετη μαγεια. Οποιος το σκεφτεται να παει, ενα εχω να πω, ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ. Netblues εχεις δικιο...χιχιχι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afrodite : 17-10-06 στις 09:27 |
|
|||
|
|||
![]()
Υπέροχες. ¶ντε να δω πότε θα βρω κι εγώ χρόνο να πάω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια...
Και το δικό μου γαμήλιο ταξίδι ήταν στις Μαλδίβες (πριν 10 χρόνια ![]() αλλά τότε δεν έκανα καταδύσεις.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν θελετε μπορω να ανεβασω φωτογραφιες απο φαλαινοκαρχαρια, που εχουν τραβηχτει απο δυτες εκει. Δυστυχως δε συναντησαμε εμεις καθως δεν ειναι η καταλληλη εποχη..
Επισης μενει να σκαναρω δικες μου υποβρυχιες φωτο απο ερασιτεχνικη μηχανη χωρις φλας δυστυχως που τραβηξα στην παραλια εξω απο το δωματιο μας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() na rotisw poso pige to mali gia thn katadisi ... kai poso genika ??? |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα lsourtzo..
το μαλλι για τη καταδυση πηγαινε στα 250 ευρω για 5 βουτιες, οπου με βαρκα σε πηγαιναν σε συγκεκριμενους υφαλους. αν ηθελες μια βουτια πχ. ηταν στα 40 ευρω, μαλλον δολλαρια.. τωρα το μαλλι για ολη τη κατασταση ξεκιναει απο 850/ατομο για σεπτεμβριο που πηγαμε εμεις, αλλα επειδη θελαμε υδροπλανο + φορους κλπ εφτασε τα 1500 / ατομο, με 3 γευματα την μερα. Χωρια φυσικα οτι ξοδεψαμε εκει, σε ψαρεματα , καταδυσεις κλπ. Ετοιμαζω φωτο κι ανεβαζω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|