|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||||||
|
||||||||
![]()
ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά...
![]() Λοιπόν φίλε pritani .. ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
1.Οταν πλησιάζω το τζάμι, μαζεύονται όλα σ'αυτό το σημείο (προφανώς νομίζουν ότι θα φάνε... χεχε). Οπότε φαίνονται να συνωστίζονται. 2.Είναι πράγματι πολλά. Αλλάζοντας το ενυδρείο από τα 160 στα 300 λίτρα, η αίσθηση που έχω είναι ότι το μέγεθος του ενυδρείο πια, είναι ο Ειρηνικός ολόκληρος. Μια Ορκα λείπει δηλαδή από μέσα. Είναι άραγε πράγματι πολλά? Τα ψάρια με ένα...κάποιο μέγεθος είναι 14 μελανοταινίες και 7 σκαλάρια. Τα υπόλοιπα είναι 7 ροδοστομάκια 4 sae 4 bronze cory και 1 γλυφτάκι. Το έχω παρακάνει? Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Ούτε κι εγώ θυμάμαι από πότε παλεύω να δημιουργήσω χαλί εκεί μέσα. Αυτά τα θαμνακια μπροστά (Microsorium pteropus) τα έβαλα γιατί μου είπαν ότι αντιδρά σαν το glosso. Βέβαια ότι και να κάνω αυτά ψηλώνουν τα ρημάδια παρά το ότι από φως, είμαι καλά. Πόσο άλλο να βάλω!! Σε λίγο καιρό θα βάλω glosso, και θα δοκιμάσω την τύχη μου και μ'αυτό. Που θα πάει ....!!!! Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ε.... δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Από κει και πέρα, αμα μου πιάσει άλγη, μου έπιασε! Παράθεση:
![]() Σε άλλους εύχεσαι δηλαδή??? Λίγο.... "κακουλίξ" μου κάνει αυτό, ή είναι ιδέα μου??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση REEF | Νίκος | Reef | 22 | 18-06-06 17:10 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |