|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω αλλα λεω να περιμενω καμια βδομαδα και μετα θα αγορασω καμια πλακα ανοξειδωτο ατσαλι, και με επισης ανοξειδωτη βιδα θα την πιασω στο ξυλο στο κατω μερος .Γιατι η ιδεα να εχω βοτσαλα σαν γκουμουτσες επανω στο ξυλο μεσα στο ενυδρειο, με χαλαει καπως.
Τhanks anyway. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν βάλεις τις πέτρες σίγουρα θα είναι προσωρινό το άκομψο θέαμα.
|
||||
|
||||
![]()
αν το να βρεςι και να βαλεις ανοξειδωτο ειναι ευκολοτερο, τοτε μην το συζηταμε... με την ευκαρια, παρε και μια βεργα να γειωσεις και το ενυδρειο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι οντως ευκολοτερο, αν εχεις φιλο τορναδορο ! χεχεχε !
Γειωση δεν θα βαλω, εχω βαλει μετασχηματιστη (220-220) μεσα απο τον οποιο περνανε ολα τα ρευματα που μπαινουν στο ενυδρειο, αρα θεμα ασφαλειας δεν τιθεται.
|
||||
|
||||
![]()
Εχει φτασει στο σημειο να θελει μονο ενα κιλο για να παει στον πατο. Ειδωμεν λοιπον.
D ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dr_yianni : 19-10-06 στις 12:09 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να το βάλεις στο ενυδρείο και χωρίς να βουλιάξει.Όταν τελικα βουλιάξει δεν θα ενοχλήσει τα ψάρια γιατί θα πέσει πολύ σιγά στον πάτο.
|
||||
|
||||
![]()
Θα ενοχλει εμενα ομως να το βλεπω να κοβει βολτες στην επιφανεια ! Ασε που δε ξερω σε ποιο φυτο θα προσγειωθει !
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τοποθετηση mangrove? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-07-06 20:43 |
Red mangrove (Αυστηρά για μποστανάδες) | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 03-03-06 10:38 |