|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα μεγαλο Mangrove, το οποιο το εχω αφησει μαι βδομαδα στο νερο. Δε λεει ομως να βιουλιαξει με τιποτα. Η ερωτηση μου ειναι, μπορω νατο γεμισω -αφου δημιουργησω πρωτα χωρο μεσα του- με 3 κιλα μολυβι που περιπου χρειαζετε για να μεινει στον πατο? Η το μολυβι ειναι ακαταλληλο για μονιμη τοποθετηση μεσα στο ενυδρειο ? (γλυκο νερο)
|
|||
|
|||
![]()
Εντελως ακαταλληλο.
Δεσε το με δυο βαριες πετρες, και σε μερικες εβδομαδες θαχει αποροφησει νερο και θα μενει βουλιαγμενο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολλα τα 3 κιλα που θελει για να βαλω μονο πετρες. Καμια αλλη ιδεα? Ειναι σιγουρο πως σε καποιες εβδομαδες δεν θα χρειαζετε βαρος ?
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρος.
Αναγκαστικα θα βαλεις πετρες. Μπορεις να τις βαλεις γυρω γυρω και να το δεσεις με πετονια - οπως και να γινει για καποιες εβδομαδες το ενυδρειο θα φαινεται λιγο ασχημο. Εκτος αν εχεις καμμια μεγαλη λεκανη οποτε το βουλιαζεις εκει με πετρες απο πανω μεχρι να βουλιαζει. |
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρον εχει κανει καταληψη στη μπανιερα μου και στην ζωνη με τα βαροι του ψαροντουφεκου, αυτη το κραταει βουλιαγμενο. Οκ, θα περιμενω να ρουφηξει τα ζουμια του ! Thanks !
|
|||
|
|||
![]()
Αχρηστευεις τη μπανιερα για μερικες βδομαδες?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 14-10-06 στις 08:57 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ,ετσι ειναι ,για να κανω μπανακι θα το βαζω και θα το βγαζω απο τη μπανιερα ! Μη ξεχνατε πως προκειται για μεγαλο ξυλο, περιπου μεγεθος ενος κουβα. Εκτος αν μπορεσω να πλαστικοποιησω μολυβι,οποτε θα το βαλω μεσα σε τρυπα που θα του ανοιξω. Αλλη ιδεα κανεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
περνεις ενα μεγαλο βοτσαλο και το κολλας με σιλικονη στο κατω μερος του ξυλου.. πρεπει να βοηθαει βεβαια το σχημα του ξυλου και η πετρα, αλλά γινεται.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τοποθετηση mangrove? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-07-06 20:43 |
Red mangrove (Αυστηρά για μποστανάδες) | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 03-03-06 10:38 |