|
|
||||
|
||||
![]()
νωρίς δεν είναι για θερμαντήρα??? άλλη δεν χρησιμοποιούν καθόλου?!?!?!?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τζαμαρία μπροστά, τζαμαρία πίσω. Γενικά τις ώρες που δεν ειμαι εκει να ισορροπω την θερμοκρασια με το κλιματιστικο ή τα φώτα του γραφείου, η θερμοκρασία επηρεάζετε πολύ περισσότερο απο ότι στο σπίτι σου. Βεβαια μπορεί να φταίει και κάτι άλλο. Δεν ξέρω σίγουρα, αλλα εκεί πήγε το μυαλό μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Απότομες και συχνές αλλαγές θερμοκρασίας σίγουρα δημιουργούν προβλήματα, αλλά δύσκολα να πεθάνει χρυσόψαρο από αυτήν την αιτία, χωρίς να το αποκλείω. Τα fancy χρυσόψαρα είναι πιο ευάλωττα γενικά και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σε αστάθεια συνθηκών νερού.
|
|||
|
|||
![]()
Η θερμοκρασια απο 26 βαθμούς, πρέπει να έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες γύρω στους 18... ίσως και πιο κάτω.
Υ.γ Τι μοιραια γυναίκα ειναι αυτή στο αβατάρ? ![]() Εγιανε το πόδι του μηχανόβιου? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν αυτή η πτώση συμβαίνει σε καθημερινή βάση και υπάρχει συνεχής εναλλαγή θερμοκρασίας από θερμό σε ψυχρό περιβάλλον και τ' ανάπαλιν, είναι λόγος για απώλεια, εξαιτίας της εξασθένησης του οργανισμού του ψαριού που υπόκειται στην ταλαιπωρία. Συνήθως δε συμβαίνει με την πρώτη φορά, πάντως είναι πιθανό. Βάλε το θερμαντήρα σε λειτουργία να είσαι σίγουρος!
Υ.Γ. Μερσί! ![]() Έγιανε! Έγιανε! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τον εβαλα ηδη απο χτες στους 25 βαθμους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν προλαβε να κανει πολλες φορες τετοιο κυκλο η θερμοκρασια.
Ασε που ακομα και αν η θερμοκρασια του χωρου επεσε στους 18, το ενυδρειο θελει αρκετες ωρες για να κρυωσει και αυτό. 25 δεν ειναι πολυ για χρυσοψαρα? (εστω και fancy) ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μέλος, νέο ενυδρείο γλυκού νερού. | andreasp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 15-02-07 10:38 |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
Αλγη σε χρυσόψαρα | Filippos | Χρυσόψαρα | 4 | 19-03-04 09:20 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |