|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
Δεν είχα δει το post, η πάγια θέση μου όσο αναφορά τα ‘’μεταλλαγμένα’’, ‘’βαμμένα’’, ‘’με ορμόνες’’ κτλ ψάρια είναι : ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ Όσοι ξέρουν το μαγαζί θα επιβεβαιώσουν ότι ποτέ δεν είχα παπαγαλάκια, flower horn, κολοράντο, balloon molly και ότι άλλο παρόμοιο και αν κάποτε συνέβη ήταν από λάθος του εξαγωγέα. Υπάρχουν τόσες χιλιάδες ποικιλίες ψαριών στη φύση που δεν βλέπω κανέναν λόγο να στραφούμε σε αυτά τα κατασκευάσματα.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ θετικό ότι μέχρι τώρα ο Αμαζόνιος,η ¶βυσσος,ο Αζόρες και οι Υδάτινες Ιστορίες είναι μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια.
Μπράβο παιδιά !! Οι υπόλοιποι ;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και απο εμενα!
Η εμπειρια μου απο το δικο μου μαγαζι ειναι ακομα πολυ μικρη.Υπαρχει ομως η εμπειρια στον Καρχαρια. Δυστυχως οχι μονο πουλανε τα συγκεκριμενα ψαρια,αλλα ο κοσμος τα ζηταει και επιμονα.Παμπολες φορες εχω αναφερει στον κοσμο οτι τα ψαρια αυτα ειναι κατασκευασμα εργαστηριων.Πιστεψτε πως οχι απλα δεν πτοουνται,αλλα θελουν κι αλλα!!!Ειχε τυχει στο μαγαζι καποια περιοδο να υπαρχει ελλειψη παπαγαλοψαρων και καθημερινα επαιρνε κοσμος τηλεφωνο να ρωτησει αν φεραμε.Καταλαβαινετε λοιπον πως το καλυτερο που εχει να κανει ενα μαγαζι,ειναι να ενημερωνει τους πελατες του για το τι προκειται να αγορασουν ,αντιπροτεινοντας κατι φυσικο και περισσοτερο ομορφο για το ενυδρειο του!!! Η καμπανια αυτη που ξεκιναει ο συλλογος θα με βρει και εμενα συμφωνο.Σε καμια περιπτωση δεν θα βγω να σας πω οτι δεν θα ξαναφερω κ.τ.λ!!!Αυτο που εγγυομαι ειναι κατι που κανω εδω και ενα χρονο που ασχολουμαι επαγγελματικα με το αντικειμενο.Πληρης ενημερωση του κοσμου για το τι ειναι αυτο που τους ενδιαφερει να αγορασουν.Αν απο 'κει και περα επιμενουν..................????????
|
|||
|
|||
![]()
Αν επιμενουν, αν θεωρεις ανηθικη την εισαγωγη αυτων των πραγματων στον χωρο, πες οτι δεν εχουμε και μην τα βαζεις στο μαγαζι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως Τολη υπαρχει και κατι που λεγεται "Ανταγωνισμος"!!!
Καλο λοιπον θα ηταν να μην το ξεχναει ποτε κανενας αυτο.............
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή καλή αυτή η προσπάθεια του συλόγου.Ποτέ δεν μου άρεσαν τα ψάρια που διαφέρουν από αυτά που ζούν άγρια στη φύση και με ενοχλεί όταν έιμαι σε ένα κατάστημα ενυδρείων και βλέπω κόσμο να τα αγοράζει.Ελπίζω αυτή η προσπάθεια να αποδώσει.
Ενα μεγάλο μπράβο στους οργανωτές αλλά και σε αυτούς που τη στηρίζουν,ιδιαίτερα στους μαγαζάτορες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δειτε εδω.... http://demo.active3.gr/active.aspx μαλλον για λιγο καιρο...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eχω περιθώριο να βάλω άλλα ψάρια?? | xsilliga | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-07-04 21:28 |
Αρρώστια ...HELP !!!!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:12 |
Βαμμένα ψαρια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:04 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |
Sex ratio, συμπεριφορα στην αιχμαλωσια, και άλλα | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:25 |