|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η περίπτωσή σου είναι καθαρή περίπτωση ή βακτυρίων ή αιορούμενης άλγης... Ο καλύτερος και μονιμότερος τρόπος αντιμετόπισης είναι η χρήση αποστείρωτη UV. Αυτό μπορείς να τον δανιστείς και από κάποιον φίλο σου που έχει ήδη, να τον τρέξεις για μια βδομάδα και όλα θα είναι εντάξει...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχασα να γράψω απ την αρχή-γιατί εδώ και μερικές εβδομάδες την έχω βγάλει για άλλους λόγους-ότι το πρόβλημα υπήρχε έχοντας στην αρχή uv.Της tetra 5w με κυκλοφορητή γύρω στα 800 λίτρα, γι αυτό δεν μου φαινόταν και πολύ πιθανό να είναι άλγη ή βακτηρίδια.Μπορεί βέβαια και κάτι να μην πήγαινε καλά με τη uv (αν και δεν είχαν συμπληρωθεί οι ώρες για αντικατάσταση της λάμπας).Το θέμα είναι ότι το ενυδρείο συνεχίζει να πηγαίνει καλά οπότε όλα είναι οκ.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() απλά δεν κάνεις τίποτα...ούτε για αιωρούμενη άλγη δεν κάνει αυτό.... το νερό περνάει πολύ γρήγορα από τη λάμπα και δεν προλαβαίνει να σκοτώσει τους μικροοργανισμούς. 5W με maximum 100λτ/ώρα θα δουλέψει το uv |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquaristic.net/AQ147bdf73...700+1161248332 Αλλες πάντως uv στα λίτρα αυτά συνιστώντε με αρκετα περισσότερα w. Ακόμη το πρόβλημα που είχα για καιρό με την πτώση της kh έχει σταματήσει τελευταία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα παίξω κανένα Τζόκερ μου φαίνεται..... | Dimopoulos_d | Malawi | 3 | 23-03-06 17:03 |
Άνοδος σκληρότητας νερού | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 19:25 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 02:55 |